To je to što me zanima!

Grupa Pavel napokon objavila svoj prvi božićni video spot

Pjesmom 'Svi moji Božići', grupa Pavel doziva pahulje u nadi da će Božić baš ove godine biti bijeli,  sada su, s redateljem Borisom Sekulićem, svoju božićnu priču i ekranizirali
Vidi originalni članak

Pjesmom 'Svi moji Božići', grupa Pavel doziva pahulje u nadi da će Božić baš ove godine biti bijeli,  sada su, s redateljem Borisom Sekulićem, svoju božićnu priču i ekranizirali. Toplinu božićnih blagdana i srećom ozarena lica utjelovili su u svojem prvom božićnom spotu kojeg dugo priželjkuju:
-Boris je postigao da osjetimo božićni ugođaj, ovaj spot ima sve što Božić meni predstavlja,  a to su ljubav, obitelj, prijatelji, snijeg i naravno, šareni pokloni. Oduvijek smo htjeli imati pravi božićni spot, a sada ga i imamo', kaže Antonia Matković Šerić.

Tekst potpisuje Aljoša Šerić, a u glazbi mu se pridružuje Antonia. Aranžman potpisuju Aljoša Šerić, Antonia Matković Šerić, Jurica Hotko, Saša Jungić, Jakov Kolega, Stipe Mađor, Dean Melki i Jerko Jurin. Grupu Pavel možete vidjeti i uživo i to 7. u Zagrebu, 15. u Zadru, 16. u Dubrovniku i 23. prosinca u Omišu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare