To je to što me zanima!

Grupa Silente će 20. veljače svirati u Domu sportova

Hrabro, reklo bi se, jer je to prvi puta da pop rock grupa, samo tri godine nakon objavljivanja prvog singla samostalno svira u Domu sportova
Vidi originalni članak

Dubrovačka će grupa Silente održati najveći samostalni koncert od osnivanja. U subotu, 20. veljače svirat će u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova . Hrabro, reklo bi se, jer je to prvi puta da pop rock grupa, samo tri godine nakon objavljivanja prvog singla i sa samo dva studijska albuma, samostalno svira u Domu sportova.

Naime, od objavljivanja njihova najvećeg hita, ‘Terca na tišinu’ prošlo je manje od tri godine, a na YouTubeu je pregledan gotovo 4 milijuna puta. Koncert 20. veljače bit će i zadnji na turneji kojom dubrovački bend promovira zadnji album, ‘Neće Rijeka zrakom teći’. Ostaje još samo da pjesmu s tog albuma, 'Rekla si da nikad nisi voljela ovako' , izvedu na 63. Zagrebačkom festivalu , oko mjesec dana prije koncerta u Domu sportova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 04.11.2015.

    Pa radi se o maloj dvorani Doma sportova, Doći će im 600-700 ljudi, što je dosta da bi dvorana djelovala kvazi napunjena.

  • zvižde za mnom jer sam šepava 03.11.2015.

    Ako oni ne napune dvoranu neki ide sve u....

Komentiraj...
Vidi sve komentare