To je to što me zanima!

Grupa The Riverpool snimila novu pjesmu "Suvišan dan"

Srž The Riverpoola čine tri sadašnja i jedan bivši član jednog od najupečatljivijih i najtraženijih domaćih i europskih The Beatles tribute grupa - Beatles Revival Band
Vidi originalni članak

Grupa The Riverpool, riječka pop-rock četvorka, prošli je tjedan put radijskog etera odaslala novi singl naslovljen 'Suvišan dan'. Novim singlom The Riverpool najavljuju i skorašnji izlazak novog albuma koji će objaviti Dancing Bear Records.

Srž The Riverpoola čine tri sadašnja i jedan bivši član jednog od najupečatljivijih i najtraženijih domaćih i europskih The Beatles tribute grupa - Beatles Revival Band. S obzirom na bogato glazbeno iskustvo, momci su odlučili kako je vrijeme za novu avanturu i stvaranje autorskog materijala te su započeli svoju zajedničku glazbenu priču u obliku ove četvorke, pri čemu su ostali vjerni Beatlesima i glazbi šezdesetih kao vječnoj inspiraciji.

Internet, TV i radio publika s The Riverpoolom se mogla susresti preko njihova prva dva singla “Opet mislim ja na nju” i “Gubim glas”. The Riverpool su Neven Kolarić (bas i vokal), Erik Malnar (gitara), Goran Rubeša (gitara) i Marko Jurić (bubnjevi).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Anderson Council 11.03.2014.

    duh prošlosti :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare