To je to što me zanima!

Uoči koncerta na Jarunu Grupa Vigor izdala je svoj sedmi singl

Radi se o pjesmi "Ne brine me" koja je proglašena novim megahitom te je stala uz bok nizu hitova koji su već odavno prešli milijunske poglede na youtubeu i od ovih momaka napravili miljenike publike širom regije.
Vidi originalni članak

Pjesma "Ne brine me" je obrada grčke pjesme za koju su stihove napisali  glavni vokal Mario Roth i Miroslav Škoro.
"Kada smo pripremali album,najavili smo da ćemo na njemu imati i dvije grčke pjesme koje su nam dirnule dušu i nismo pogriješili. Javili smo se autoru ove pjesme i on je pristao da njegova divna melodija dobije i svoju hrvatsku priču u izdanju grupe Vigor.

Ako jedna knjiga može biti prevedena na 20 svjetskih jezika, onda to može i pjesma. A da pjesma i glazba zaista ne poznaju geografske širine i dužine, dokaz je i sve veća popularnost ovih Slavonaca u Češkoj, Poljskoj i Slovačkoj. Producent ove pjesme je Željko Nikolin, a spot je sniman u prekrasnom Etno selu u Baranji. "Ovom pjesmom smo htjeli poručiti svim usamljenim srcima kako će doći netko tko će voljeti svaki komadić vas. Svi smo u životu bili ostavljeni ili smo nekoga ostavili,to nije kraj svijeta. Sutra je novi dan i ne trebamo se brinuti hoće li biti ljubavi ili ne. Ljubav je svuda oko nas samo trebamo malo bolje gledati. Kako očima,tako i srcem" istaknuo je Mario.

Idi na 24sata