Obavijesti

Show

Uoči koncerta na Jarunu Grupa Vigor izdala je svoj sedmi singl

Uoči koncerta na Jarunu Grupa Vigor izdala je svoj sedmi singl
1

Radi se o pjesmi "Ne brine me" koja je proglašena novim megahitom te je stala uz bok nizu hitova koji su već odavno prešli milijunske poglede na youtubeu i od ovih momaka napravili miljenike publike širom regije.

Pjesma "Ne brine me" je obrada grčke pjesme za koju su stihove napisali  glavni vokal Mario Roth i Miroslav Škoro.
"Kada smo pripremali album,najavili smo da ćemo na njemu imati i dvije grčke pjesme koje su nam dirnule dušu i nismo pogriješili. Javili smo se autoru ove pjesme i on je pristao da njegova divna melodija dobije i svoju hrvatsku priču u izdanju grupe Vigor.

Ako jedna knjiga može biti prevedena na 20 svjetskih jezika, onda to može i pjesma. A da pjesma i glazba zaista ne poznaju geografske širine i dužine, dokaz je i sve veća popularnost ovih Slavonaca u Češkoj, Poljskoj i Slovačkoj. Producent ove pjesme je Željko Nikolin, a spot je sniman u prekrasnom Etno selu u Baranji. "Ovom pjesmom smo htjeli poručiti svim usamljenim srcima kako će doći netko tko će voljeti svaki komadić vas. Svi smo u životu bili ostavljeni ili smo nekoga ostavili,to nije kraj svijeta. Sutra je novi dan i ne trebamo se brinuti hoće li biti ljubavi ili ne. Ljubav je svuda oko nas samo trebamo malo bolje gledati. Kako očima,tako i srcem" istaknuo je Mario.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.

Nakon šest tjedana putovanja Lijepom našom, "Zlatni ćevap" okupio je najbolje roštilj-majstore iz Valpova, Kaštela, Umaga, Poreča, Jaske i Harmice koji su donijeli okuse svojih zavičaja na zagrebački Jarun

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela
JARUN 19.6.

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela

Pobjedom ekipe Gušti Zagore završeno je 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Usprkos kišnom vremenu na Jarunu je cijeli dan bilo veselo, a oblake je konačno rastjerala popularna grupa Vigor.
Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja
BUNDEK 18.6.

Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja

Miris vrhunskih roštilj-delicija širio se proteklog vikenda zagrebačkim jezerima u završnici 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz Pik Vrbovec