To je to što me zanima!

'Gubi joj se svaki trag': Soraja opet izbrisala društvene mreže

Prošlo ljeto, Vučelić je po povratku iz Turske privedena na aerodromu u Beogradu. Tada su je, nakon zadržavanja granične policije, prvim letom deportirali za Crnu Goru čija je državljanka
Vidi originalni članak

Starleta Soraja Vučelić (33) rastužila je tisuće pratitelje nakon što je ponovno izbrisala svoj Instagram profil. I dok jedni misle da se na ovoj potez odlučila zbog ruskog milijardera s kojim je navodno u vezi, drugi se nadaju da je ovo samo faza te da će se starleta uskoro vratiti u virtualni svijet i ponovno ‘častiti’ brojne fanove fotografijama na kojima su u prvom planu njezini atributi.

U tražilici na društvenim mrežama ima desetak lažnih profila pod imenom starlete, a pravoj Soraji ni taga, a ni glasa. Ovo nije prvi put da je Soraja nestala. Prošlo ljeto, Vučelić je po povratku iz Turske privedena na aerodromu u Beogradu. Tada su je, nakon zadržavanja granične policije, prvim letom deportirali za Crnu Goru čija je državljanka. 

Nakon toga, tvrde njezini prijatelji, Soraji se gubi svaki trag. Danima nije bila aktivna na društvenim mrežama, na kojima inače svakodnevno objavljuje golišave fotografije, a sada je njezin PR tim na objavio zabrinjavajuću poruku.

Kako pišu srpski mediji, Soraja se nedavno udala za sina ruskog tajkuna, Vladimira koji ju je zaprosio na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi, a na ruku joj stavio prsten vrijedan 150.000 eura (nešto više od 1.115.000 kuna). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpska starleta otvoreno je rekla kako ne planira otkriti ime tajanstvenog muškarca. 

- Ne bih komentirala svoj privatni život. Nadam se da nikada nećete saznati o kojem se dečku radi - izjavila je. Navodno joj je ruski milijarder kupio crveni Ferrari, a starleta često objavljuje fotografije iz privatnog aviona za koji se pretpostavlja da je u njegovom vlasništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • portirije 04.06.2019.

    može sad malo o laziću?

  • radok 04.06.2019.

    Joj, nemojte to, pa kako cemo bez toga ?!

  • janina4000 04.06.2019.

    Moj život je napokon potpun zbog ovog članka

Komentiraj...
Vidi sve komentare