To je to što me zanima!

Guns N’ Roses su zbog pištolja u autobusu zapeli na granici

Guns N’ Roses putovali su iz Philadelphije u Kanadu, kad je pogranična policija pronašla pištolj u njihovu autobusu. Axl Rose odmah ogradio od incidenta i izjavio kako oružje nije njegovo
Vidi originalni članak

Nisu nas uhitili, samo su nas zadržali i ispitali, rekao je Axl Rose (54) fanovima na koncertu u Torontu. Frontmen kultnog američkog rock benda Guns N’ Roses dodao je kako je s kolegama putovao iz Philadelphije u Kanadu, kad je pogranična policija pronašla pištolj u njihovu autobusu. 

Axl se odmah ogradio od incidenta i izjavio kako oružje nije njegovo. Pjevač tvrdi kako nitko od dečkiju iz benda uopće nema pištolj, ali nije objasnio kako je onda jedan ipak završio s njima na turneji.

- Glavno da je sve to iza nas - zaključio je Rose.

Inače, pjevač je nedavno tražio da Google ukloni fotografije s koncerta u Kanadi. Fotografiran je u nešto 'debljem' izdanju. Google nije želio komentirati slučaj

Idi na 24sata

Komentari 5

  • montello 19.07.2016.

    pa tako im je ime benda vole pucati

  • Rudica 19.07.2016.

    Pa ne zovu se bez veze 'Guns & Roses'!!! Gdje su bile ruže???

  • ZelenaHrvatska 18.07.2016.

    Axel se odmah ogradio i rekao da nije njegov pištolj i garant je odruko čiji je ali to se ne spominje,kakva p... od čovjeka,pa da imam love i taj status i da mi se to desi pa naravno da bi rekao da je moj a ne ko klosar se izvlačiti i odrukat nekog iz ekipe!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare