To je to što me zanima!

Guze 'ujedinile' Slovence i Hrvate: Tina zaštitno lice

Tina je nosila donje rublje iz nove kolekcije Lisce, a najviše je pozornosti ipak plijenila dok je pistom prošetala u bijelom korzetu i seksi gaćicama
Vidi originalni članak

Slovenska modna kuća dizajnira odjeću za ženstvene djevojke, pa sam se tu dobro snašla. Čast mi je raditi za Liscu i polaskana sam što su mene odabrali kao zaštitno lice, kazala je Tina Katanić (25). Manekenka je snimila editorijal za kupaće kostime proljeće/ljeto 2011. u Mošćeničkoj Dragi. Na jučerašnjoj modnoj reviji pokazala je besprijekornu liniju nakon što je pistom prošetala u tangama.
- Ne idem u teretanu, jer sam ljenčina, ali puno hodam. Uz sve to ne jedem meso, a i geni su zaslužni - kazala je Tina. Pistom je prošetala i 'skandalozna' Jelena Glišić, čiju je guzu na reklami za turizam zabranila Jadranka Kosor. Tina nam je otkrila kako će se nakon radnog ljeta posvetiti studiranju na Pedagoškom fakultetu. Ostalo joj je sedam ispita, nakon čega mora odraditi praksu u dječjem vrtiću.

DJEVOJKE NOSILE KEČKE I RUBLJE NA PRUGICE...
Tina Katanić otkrila nam je kako će Lisca specijalno za nju dizajnirati kupaći kostim koji će se sljedeće godine naći u trgovinama. Tina i ostala manekenke, na reviji su nosile kečke i pokazale rublje na prugice.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • tenerife 24.08.2010.

    a di nam je SiMonica? ipak je ona napol slovenka i bio bi red da ona nosi Liscu..

  • CHUPACHABRA 24.08.2010.

    bolje slovenci nego bosanci

  • user_49247 24.08.2010.

    ehh dao Bog da mi ovaj djevočuljak sa sela cijeli život skače po kući

Komentiraj...
Vidi sve komentare