To je to što me zanima!

VIDEO Gužva ispred HNK: Ljudi pohrlili po ulaznice za Orašara, 'srušili' web stranicu kazališta

Zbog velikog interesa za balet pala je službena web stranica HNK te su ulaznice trenutno dostupne na blagajni kazališta ispred kojeg se stvorila velika gužva
Vidi originalni članak

Počela je prodaja ulaznica za balet Orašar Petra Iljiča Čajkovskoga u koreografiji Vladimira Malakhova u zagrebačkom HNK, što znači da se ispred kazališta stvorila poprilična gužva kako bi si građani osigurali ulaznice za omiljeni im balet. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pretplatnici HNK imali su mogućnost nabaviti svoje ulaznice od 3. do 5. studenog, a za sve ostale građane prodaja je krenula danas na blagajni kazališta i na web stranici. 

Zbog velikog interesa za balet, u utorak ujutro oko 10 sati pala je službena web stranica HNK te su ulaznice trenutno dostupne na blagajni kazališta ispred kojeg su nepregledni redovi. 

Jedno od najljepših djela klasične baletne umjetnosti vodi publiku kroz božićni svijet raskoši, šarenila, veselja, mašte, prinčeva i vila te nezaobilaznih slatkiša, prateći pustolovine djevojčice Klare, koja od svojeg ujaka na Badnjak dobiva neobičan dar, drobilicu za orahe u obliku drvenoga lutka.

Klara obožava svojeg ujaka, poznatog po izvođenju najrazličitijih čarolija, kao i njegov nesvakidašnji dar.

NA DANAŠNJI DAN Prva izvedba Orašara završila je neslavno, a danas je svjetski hit

Kad u ponoć Orašar oživi uz malu čarobnjakovu pomoć, on povede Klaru u čudesan svijet prepun najrazličitijih zanimljivih likova, koji se s neobičnom pažnjom posvećuju presretnoj djevojčici.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • A711 08.11.2022.

    I onda će ta ista ekipa cendrat za cijenu goriva

  • Beatrixx 08.11.2022.

    Opa, nema bojkota ruskih djela?

  • STorm5 08.11.2022.

    Nisu čuli za internet prodaju!? :O

Komentiraj...
Vidi sve komentare