To je to što me zanima!

Gwen Stefani bez grudnjaka u šetnji s modernim mobitelom

I za odlazak u šoping pažljivo bira odjevne kombinacije. Hollywoodom je prošetala u majici koja joj otkriva seksi trbuščić, a kožnati remen ispod njega svezala je u čvor
Vidi originalni članak

Američka pjevačica nikad nije krila da joj je moda izuzetno važna. Štoviše, Gwen Stefani se i sama potvrdila kao kreatorica. Zato i za odlazak u šoping pažljivo bira odjevne kombinacije. Hollywoodom je prošetala u majici koja joj otkriva seksi trbuščić, grudnjak je ostavila kod kuće, a remen ispod njega vezala u čvor. Usput pijucka kavu. I, naravno, pjevačica zna da je u trendu moderni mobitel nositi u ruci kako bi ga svi vidjeli.

Ni Kerry nije odoljela trendu. Kako i bi kad ima novi iPhone

Bivša pjevačica Atomic Kittena nosi kratku frizuru s dugim šiškama. Bez ružičastog mobitela dojam ne bi bio potpun.

Emma zna da BlackBerry ovog proljeća mora nositi u lijevoj ruci

Mlada glumica Emma Roberts obveznom modnom dodatku mobitelu dodala je ključ od terenca kojim odlazi kupovati krpice.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • caligula 04.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • caligula 04.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • caligula 04.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare