To je to što me zanima!

Gwen Stefani: Ja u kuhinji znam pripremiti samo tost

Gwen Stefani u kuhinji zna pripremiti samo tost. Sretna je što se udala za muškarca koji obožava kuhati jer bi uz nju njezina dva sina ostala gladna.
Vidi originalni članak

Moje je zaduženje postavljanje stola, a sve ostalo moj suprug Gavin obavlja sam, izjavila je Gwen Stefani (41) i dodala da u kuhinji zna pripremiti samo tost. Rekla je kako je jako sretna što se udala za muškarca koji obožava kuhati i kupovati namirnice jer bi uz nju njezina djeca ostala gladna. S Gavinom Rossedalom (44), gitaristom britanskog benda 'Bush', vjenčala se 2002. godine. Par ima dva sina, Kingstona (4) i 21-mjesečnog Zumu. Pjevačica je demantirala glasine o svojoj trudnoći.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SunTzu 02.06.2010.

    ponosna mama...svaka cast....zbljuv..a ni cica nemas..dakle nit kuhas nit na nesto slicis

  • poppy 02.06.2010.

    Ma baš je briga! Žena ima love da plati kuhara. Zašto bi se mučila!? Kao da bi netko od nas kuhao da ne mora? Umjesto toga vrijeme se može korisnije potrošiti sa djecom u šetnji, na izletu itd. Ne mora značiti da je zato loša majka. Svojoj djeci može sve priuštiti pa nek im priušti i kuhara. Žena uživa u životu, a i sama je sve stekla.

  • user_47154 02.06.2010.

    Kako neki sve shvaćaju doslovno! Žena možda u kontekstu izjavila samo za tost. Ima malo više domaćica koje ne znaju ni kuhaču držati. Tako da ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare