To je to što me zanima!

Gwen Stefani želi imati još jedno dijete s Rossedaleom

Par je u braku od 2002. godine te imaju dva sina, Kingstona i Zumu. Gwen razmišlja o još jednom djetetu te smatra da mora brzo odlučiti jer stari
Vidi originalni članak

Nisam baš usredotočena, ali razmišljam o tome. Nije stvar samo u meni i mojoj odluci. Vidjeti ćemo što će se dogoditi, izjavila je Gwen u jednom intervjuu. Američka pjevačica Gwen Stefani (41) s Gavinom Rossdaleom (44) ima dva sina, Kingstona koji ima tri godine te Zumu koji ima godinu i pol dana. Kaže da su njeni sinovi toliko drugačiji te da se već sada može vidjeti velika razlika u njihovom ponašanju i izgledu.
- Nitko me nije mogao pripremiti za majčinstvo ni objasniti koliko je to sjajno. Nekad mi se čini da gubim bitku s vremenom, a opet ne bi ni voljela da svi ne dobivaju onu pažnju koju zaslužuju - rekla je pjevačica. S Gavinom Rossedaleom vjenčala se 2002. godine. Proslavila se bendom 'No Doubt' koji se probio na glazbenoj sceni albumom 'Tragic Kingdom' 1990.-ih godina. Kasnije je pjevačica krenula u samostalne vode te izdala album 'Love Angel Music Baby' te po njemu nazvala i svoju dizajnersku marku 'L.A.M.B.'. Gavin je gitarist britanskog rock benda Bush.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare