To je to što me zanima!

Gwyneth: Bojim se opet ostati trudna jer sam imala spontani

Glumica bi žarko htjela imati još jedno dijete, no boji se ostati u drugom stanju jer je imala spontani pobačaj u trećoj trudnoći zbog kojeg je, kako tvrdi, umalo umrla
Vidi originalni članak

Oskarovka je po prvi put javno progovorila o spontanom pobačaju i gubitku trećeg djeteta zbog kojeg je umalo umrla. Gwyneth Paltrow (40) izjavila je da čezne za još jednim djetetom i priznala da ju je zbog lošeg iskustva strah ponovno ostati u drugom stanju.

- Djeca me nagovaraju da im rodim još jednog brata ili sestru. Nikad ne znaš, možda se to i dogodi. Nedostaje mi moja treća beba. Razmišljam o tome. Imala sam loše iskustvo s trećom trudnoćom. Skoro sam umrla i zbog toga se pitam je li nam sad dobro ili bi trebali ići na još jedno dijete - izjavila je glumica.

Dodala je da posebno razmišlja o tome kada vidi prijateljicu Beyonce Knowles koja je prije rođenja kćeri Blue Ivy (1) imala spontani pobačaj. Gwyneth sa suprugom Chrisom Martinom, frontmanom grupe Coldplay, ima dvoje djece, kći Apple (8) i sina Mosesa (7). Glumica je javno progovorila o pobačaju manje od godinu dana nakon što je priznala da je u nedoumici želi li ići na treće dijete jer joj se uskoro bliži 40. rođendan.

- Voljela bih imati još jedno dijete, ali ne znam mogu li se ponovno vratiti pelenama i sličnim stvarima - izjavila je Gwyneth u kolovozu prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WOMANIZER 17.03.2013.

    nisam žena, ali shvaćam da je to jedna velika psihička trauma! :(

  • MIMI2_1 17.03.2013.

    I kad ovo covjek vidi...srce ga zaboli! Jako mi je zao sta ne moze imati jos jedno djete :-(( A pojedinci abortiraju, i onda kako svatiti te ubojice, a neki bih dali sve da dobiju dijete!!! Svi imaju pravo na zivot, nisu djeca kriva sto su začeta....!

  • fanny5 17.03.2013.

    Potpuno ju razumijem, teško je podnijeti gubitak nerođenog djeteta, a zatim opet živjeti u neizvjesnosti da li će sve biti u redu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare