To je to što me zanima!

Gwyneth Paltrow još uvijek ne živi s mužem. 'Tako je idealno'

Četiri dana u tjednu Gwyneth provodi s Bradom u njegovom stanu u Los Angelesu, dok ostatak vremena živi na svojoj staroj adresi. Sve to zasad funkcionira vrlo dobro, tvrdi, a na ovaj način održavaju i svježinu u vezi
Vidi originalni članak

Holivudska glumica prošle je godine ponovno uplovila u bračnu luku, a odabranik njezinog srca je producent Brad Falchuk (47). Unatoč novom braku, Gwyneth Paltrow (46) je ranije poprilično rezolutno otklonila mogućnost za povećanjem obitelji, a sad je ponovno iznenadila javnost izjavom kako još uvijek ustvari ne živi sa suprugom. 

Glumica tako četiri dana u tjednu provodi s Bradom u njegovom stanu u Los Angelesu, dok ostatak vremena živi na svojoj staroj adresi. Sve to zasad funkcionira vrlo dobro, tvrdi, a na ovaj način održavaju i potrebnu svježinu u vezi, rekla je Paltrow za Style Magazine

- Svi moji prijatelji koji su braku smatraju naš način života idealnim i zato mislimo da ne trebamo ništa mijenjati - rekla je Gwyneth te dodala da je razlog ovakvom neuobičajenom aranžmanu i pokušaj da što uspješnije održe odnose među članovima obitelji te tako olakšaju djeci koju imaju iz ranijih brakova. 

NEMA ZLE KRVI Bivši nije problem? Gwyneth i Dakota Johnson su prijateljice

Da glumica nije pretjerano opterećena društvenim konvencijama najbolje pokazuje i prijateljstvo s novom odabranicom bivšeg supruga, pjevača Coldplaya Chrisa Martina (42). Tako su se Dakota Johnson (29) i Gwyneth fotografirale u dobrom raspoloženju te fotografije objavile na Instagramu. 

Iz 11-godišnjeg braka s Martinom, Paltrow Ima djevojčicu Apple (14) i sina Mosesa (13). Razdvojilo ih je navodno to što je Gwyneth oduvijek voljela biti u centru pažnje medija i javnosti, dok Martinu to nikad nije bilo važno. Oboje su, uz roditeljstvo, bili zauzeti karijerama, a čini se da su i danas svi povezani te u dobrim odnosima. 

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Judita👥 11.06.2019.

    Sliči balkiju 😊

  • 11.06.2019.

    malo ga voli malo ga ne voli

Komentiraj...
Vidi sve komentare