To je to što me zanima!

Gwyneth Paltrow stalno plače: Imam problem, plačljivica sam

U intervjuu za časopis 'InStyle' 39-godišnja glumica slučajno je o svom problemu javno progovorila. Novinarka ju je samo pitala zašto je toliko zaokupljena poslom
Vidi originalni članak

Dobitnica je Oscara, udana je za jednu od najvećih svjetskih rock zvijezda, s Chrisom Martinom (35),  imaju dvoje prekrasne djece, no čini se da Gwyneth Paltrow ni to nije dovoljno za sreću. U intervjuu za časopis 'InStyle' 39-godišnja glumica otkrila je kako odlazi k psihijatru te da često plače. O svom problemu javno je progovorila sasvim slučajno. Novinarka ju je upitala zašto tako puno radi. 

- Možete pitati mog psihijatra o tome. Pozitivna stvar koja me gura k poslu je moja znatiželja. Problem je što se ne cijenim dovoljno i ne osjećam se posebno pa se stalno imam potrebu dokazivati. Kao dijete sam koje se želi razlikovati od drugih - rekla je glumica u intervjuu. 

Gwyneth je progovorila i o postporođajnoj depresiji.

- Plačem cijelo vrijeme, plakala sam i prije pola sata, ja sam plačljivica - bila je iskrena u intervjuu. Na pitanje plače li od sreće ili zbog nečeg drugog, priznala je da je tužna i nesigurna. 

- Osjećate li se sad grozno zbog mene - pitala je glumica novinarku. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Yassa 23.09.2012.

    ko kod nas plače pi..... je.

  • muskarac 22.09.2012.

    i ja placem kad vidim stanje svog racuna

  • kaos i nered 22.09.2012.

    najlakse je sjest i plakat,i posjecivat psihijatra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare