To je to što me zanima!

Gwyneth Paltrow: Tom Cruise se nevjerojatno dobro ljubi

Među zgodnim muškarcima koje je ljubila na filmu, našao se i Tom Cruise za kojeg glumica tvrdi kako se ljubi bolje od njegovih kolega Brada Pitta i Judea Lawa
Vidi originalni članak

Osim što se ljubila sa Judeom Lawom (38) i Brad Pittom (47), Gwyneth Paltrow (38) za potrebe filmskih uloga 'isprobala' je i Toma Cruisea (48). Glumica je rekla kako se glumac nevjerojatno dobro ljubi, a to je saznala zahvaljujući maloj ulozi u filmu 'Austin Powers 3'. U najnovijem filmu 'Country Strong', Gwyneth glumi pjevačicu ovisnu o alkoholu. Kako bi se što bolje uživila u ulogu, tijekom snimanja filma zbilja je pila. Počela bi već u 10 ujutro i tako cijeli dan. Kako je glumica rekla, iako nije profesionalno, svejedno je to činila. 

- Osjećala sam se vrlo slobodno dok sam glumila nekoga tko nije razmišljao o posljedicama jer sam ja inače veoma odgovorna i veoma zabrinuta za svoju obitelj i sve što se događa oko mene - rekla je Gwyneth.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pinkis_1 06.01.2011.

    sta se na filmu ljube s jeeziikooom?

  • PetraPan 06.01.2011.

    naraffski !!! uvijek se bolje ljube male nježne usnice nego debele velike čube Brad Pitta :)) znam ja, rekla mi mama :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare