To je to što me zanima!

Gwyneth Paltrow traži mentora za pomoć kroz promjene u menopauzi: Želim biti spremna

Prošlog rujna, glumica je govorila o tome kako se nosi s perimenopauzom u svojim kasnim četrdesetima, rekavši da se zbog hormonalnih promjena bori s lavinom emocija i lupanjem srca
Vidi originalni članak

Glumica Gwyneth Paltrow (49) će zaposliti 'mentora' koji će je voditi kroz kušnje i nevolje menopauze. Nedavno je svojim pratiteljima na Instagramu poručila da postoji 'konfliktna znanost oko nekih hormonskih stvari'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pokušavam dovesti svoje tijelo u najbolju moguću formu i odatle procijeniti - poručila je glumica.

Gwyneth je majka dvoje djece, a još prije je govorila o svojoj borbi s hormonalnim promjenama dok prolazi kroz perimenopauzu, odnosno vrijeme prije menopauze, koja obično počinje između 45. i 55. godine.

Glumica je rekla da se drži savjeta svog liječnika, ali i medicinskog stručnjaka koji joj je pomagao 's određenim dodacima prehrani' koji uključuju 'biljke, adaptogene i fitonutrijente', prenosi Daily Mail.

- Dijeta i tjelovježba su jako važni. Pokušavam hodati više puta tjedno, znojim se, vježbam, idem u saunu, i to su samo moji načini snalaženja - rekla je Paltrow.

NOVI FILM STIŽE U RUJNU Julia Roberts će se nakon 20 godina pojaviti u romantičnoj komediji, glumit će uz Clooneyja

Prošlog rujna, Gwyneth je govorila o tome kako se nosi s perimenopauzom u svojim kasnim četrdesetima, rekavši da se zbog hormonalnih promjena bori s lavinom emocija i lupanjem srca.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Štomikron 26.04.2022.

    Kamiondžija Gwyneth, sve će ti prijateljice biti zavidne....

Komentiraj...
Vidi sve komentare