Show

Komentari 1

Julia Roberts će se nakon 20 godina pojaviti u romantičnoj komediji, glumit će uz Clooneyja

Julia Roberts će se nakon 20 godina pojaviti u romantičnoj komediji, glumit će uz Clooneyja

Kad bih pročitala nešto što bi bilo napisano na razini filma 'Ja u ljubav vjerujem' ili nešto što je zabavno poput filma 'Moj dečko se ženi', pristala bih na ulogu, rekla je glumica

Glumica Julia Roberts (54) otkrila da posljednjih dvadesetak godina nije glumila u romantičnim komedijama jer, kako navodi, nije pronašla 'dovoljno dobru'. Ipak, sada je otkrila da ćemo ju gledati u filmu 'Ticket to Paradise'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad bih pročitala nešto što bi bilo napisano na razini filma 'Ja u ljubav vjerujem' ili nešto što je zabavno poput filma 'Moj dečko se ženi', pristala bih na ulogu - rekla je glumica za New York Times Magazine.

No, sada se izgleda pojavio dovoljno dobar scenarij te joj u ruke dolazi scenarij filma 'Ticket to Paradise', Olivera Parkera.

Film bi trebao izaći 16. rujna, a u njemu će Julia Roberts glumiti s Georgeom Clooneyjem (60). Radnja filma prati priču razvedenog para koji putuje na Bali ne bi li nagovorio kćer da ne ponavlja greške svojih roditelja.

Naime, holivudska zvijezda otkriva da su je u prihvaćanju uloga djelomično sprječavale i obiteljske obaveze.

Cannes: 69. Cannes Film Festival, premijera filma Money Monster

- U posljednjih sam 18 godina dobila troje djece. To dodatno podiže ljestvicu jer se više ne radi samo o tome je li neki materijal dobar. To se mora uklopiti u jednadžbu s radnim rasporedom mog supruga, školskim rasporedima naše djece i godišnjim odmorima - rekla je.

- Toliko da ću se u nekim periodima života više fokusirati na to više nego na svoju obitelj, što mi je bilo teško prihvatiti - rekla je glumica te dodala i kako je ponosna na ulogu kućanice, ali i kako osjeća odgovornost da djeci pokaže kako može biti kreativna.

PA/Pixsell

Prisjetimo se, Roberts je blizance (17) dobila sa snimateljem Danielom Moderom (52) s kojim ima i 14-godišnjeg sina Henryja, a nedavno je pratitelje raznježila fotografijom blizanaca povodom njihovog rođendana.

- 17 najslađih godina života - napisala je uz fotografiju s blizancima dok su još bili bebe. Njezine obožavatelje ova je fotografija oduševila jer glumica rijetko objavljuje fotografije svoje obitelji.

Najčitaniji članci