To je to što me zanima!

Gwyneth se udala: Bivši suprug ju ipak nije predao budućemu

Producent je za 'sudbonosno da' obukao sivo odijelo dok se ne zna kakvu je vjenčanicu nosila glumica. Na glumičinom imanju su bila tri šatora, za slavlje, osoblje i obred
Vidi originalni članak

Glumica Gwyneth Paltrow (46) i filmski producent Brad Falchuk (47) vjenčali su se jučer u njezinoj vili u odmaralištu Hamptons u New Yorku, pišu američki mediji. Među gostima na njihovoj svadbi su bili glumac Robert Downey Jr (53),  komičar Jerry Seinfeld (64), redatelj Steven Spielberg (71) te par, glumica Cameron Diaz (46) i glazbenik Benji Madden (39). 

Falchuk je za 'sudbonosno da' obukao sivo odijelo dok se ne zna kakvu je vjenčanicu nosila Paltrow. Na glumičinom imanju su bila tri šatora, za slavlje, osoblje i obred. Gwyneth je ranije najavljivala kako će ju budućem suprugu predati bivši muž, frontmen benda Coldplay Chris Martin (41), no on uopće nije bio na svadbi na festivalu Global Citizen udaljenom dva sata vožnje od glumičinog imanja. 

Paltrow i Falchuk u vezi su od kolovoza 2014., a upoznali su se na setu serije 'Glee' u kojoj je ona imala gostujuću ulogu. Par je potvrdio da je skupa 2015. na premijeri humoristične serije 'Kraljice vriska'.  Gwyneth se prije dvije godine razvela od Martina s kojim ima kćer Apple (13) i sina Mosesa (12), a svojedobno je rekla da se zbog udaje za Brada osjeća kao da opet ima 21 godinu.

- Prijateljice mi šalju slike vjenčanica. Uzbuđene su kao i ja - ispričala je Gwyneth koja je potvrdila zaruke sa scenaristom u siječnju ove godine. Dodala je kako imaju sreće što jer su pronašli jedno drugo u savšrenom životnom trenutku. 

Brad iz 10-godišnjeg braka s filmskom producenticom Suzanne Bukinik ima kćer Isabellu i sina Brodyja.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MujoVoliFatu 30.09.2018.

    To ti je ko kad prodas traktor pa predas novom vlasniku, cijeli selo dode i gleda.

  • 30.09.2018.

    to bi bilo malo smiješno šta ima bivši radit joj na vjenčanju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare