To je to što me zanima!

Hailey Baldwin zamalo ispala guza dok je odmarala u badiću

Bivša Bieberova djevojka voli privlačiti pozornost golišavim fotografijama, a ovog puta objavila je 'sleepy selfie'. Hailey je otkrila svojim obožavateljima da voli spavati u bikiniju
Vidi originalni članak

Manekenka Hailey Baldwin (19) na Instagramu je objavila 'sleepy selfie' na kojem pokazuje kako odmara u bikiniju prije nego što će početi s radom na Guessovoj kampanji.

Odlučila je 'ubiti oko' u minijaturnom badiću koji je jedva prekrio njezinu guzu. Obožavatelji su pohvalili manekenkin izgled i osvrnuli se na vezu s pjevačem Justinom Bieberom (21). Poručili su joj kako bi mu se trebala vratiti.

Manekenka se često pojavljuje samo u kupaćem kostimu te objavljuje provokativne fotografije na Instagramu. Nedavno je postala zaštitno lice Guessove kampanje za jesen.

Kći holivudskog glumca Stephena Baldwina (49) izjavila je kako je pogađaju tračevi da se upustila u vezu s Bieberom kako bi dobila pet minuta slave. Svoju vezu potvrdili su početkom ove godine, a nedavno su prekinuli.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • andrijaxyz 18.07.2016.

    Djevojka spava ko mamina curica, andjeo, ne vidim nikakvo ispadanje guze, spava bez ikakvih podmisli...primisli su vaše, ja to ne vidim, sorry

  • Dennyy 18.07.2016.

    i ja sam budala što otvaram ovako glupe članke

  • Mika75 18.07.2016.

    Ups, nešto joj upade, mislila je da je trava....

Komentiraj...
Vidi sve komentare