To je to što me zanima!

Hajro naučio Leylu nogometne trikove pa se ona hvali na plaži

Leyla Hajrović trenutačno je na odmoru u Meksiku s prijateljicom, poznatom srpskom blogericom Zoranom Jovanović. Na plaži je Izetova supruga pokazala kako igra nogomet
Vidi originalni članak

Za Leylu Hajrović (29), suprugu nogometaša Izeta Hajrovića (27) ljeto i odmor odavno su počeli. U posljednjih mjesec dana obišla je nekoliko atraktivnih destinacija, poput Pariza, Dubaija, Mallorce, a trenutačno se provodi u Puerto Vallarti u Meksiku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Društvo joj pravi jedna od najpopularnijih srpskih blogerica Zorana Jovanović (29). Osim što se sunčaju, partijaju i razgledavaju grad u kojem se nalaze, Leyla je pokazala da se bave i sportskim aktivnostima.

Naime, Leyla je fanovima pokazala da ne zna samo Izet igrati nogomet već da se i ona njime bavi rekreativno. Na plaži je trčala i udarala nogom loptu, a u tom su joj se pridružili i prijatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo joj je, kaže Leyla, prvi put da je u Meksiku.

- Sretna sam i blagoslovljena ovim novim avanturama i destinacijama - napisala je Leyla na društvenoj mreži. 

Inače, Leyla se dok je bila u Dubaiju pohvalila snimkama s obližnje farme koju su posjetili. Snimala je merkate i fotografirala se dok hrani žirafu. Uz to, objavila je i fotografije iz luksuznog hotela Burj Al Arab gdje je par odsjeo. Cijena noćenja u tom hotelu u prosjeku je oko 10.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • imal' tanje? 12.07.2019.

    Boze kako je ruzna, pogotovo kad se namjesta kao da je neka p... daj pokrij se vrecom krumpira seljakuso

  • hbcro7 12.07.2019.

    Nije mi jasno koliko taj zarađuje u Dinamu kad ova ovako troši? S obzirom da nogometna karijera ne traje dugo i da troše jako puno mislim da će se to sve brzo potrošiti.

  • Veritas_91 12.07.2019.

    koji je smisao ovoga članka? Tko je ova žena?

Komentiraj...
Vidi sve komentare