To je to što me zanima!

Hakeri objavili video u kojem Amber radi striptiz za Deppa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U videu se zavodljivo izvija u krevetu i izvodi striptiz. Podiže majicu i pokazuje grudi te maznim glasom dragom poručuje da joj nedostaje te da ga treba i želi odmah
Vidi originalni članak

Na 4chanu/Redditu zasad je objavljeno 50 fotografija na kojima je Amber Heard (28) gola. Uz fotografije, objavljen je i video koji je seksepilna glumica slala zaručniku Johnnyju Deppu (51)

Amber se u videu zavodljivo izvija u krevetu i izvodi striptiz. Podiže majicu i pokazuje grudi te maznim glasom dragom poručuje da joj nedostaje te da ga treba i želi. 

Amber je samo jedna od zvijezda čije provokativne fotografije su 'procurile' u javnost u tzv. iCloud skandalu. Prva žrtva hakera bila je Jennifer Lawrence (24), a prvi muškarac koji im se našao na meti je sin Hulka Hogana (61), Nick (24). Njemu su, uz fotografije penisa i djevojaka iz srednje škole, pronašli fotografije majke Linde (55) u tangama. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • fabijus veliki 08.10.2014.

    ne kaže se radi nego izvodi striptiz!!!!! nepismeni novinari

  • Živorad 08.10.2014.

    Bezveze je, ta veza neće trajati a Depp je budala što je ostavio svoju lijepu ženu i dvoje djece za ovu drocu kakvih ima na svakom ćošku.

  • Leaena 07.10.2014.

    Ma vidi joj okice...))))) Vidi se prava je mačka...))))))) Ali i Depp nije za bacit no..no...))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare