To je to što me zanima!

Hakija izbacio Nikolinu, Bahra zaplakala: 'Obasjalo me sunce'

Bilo mi je jako žao što se moramo rastati i otići s Valterove farme, rekla je Bahra te tužna ostala sjediti u sobi sve dok joj nije došla Sandra. Tada još nije znala da će Valter nju izabrati i da će se još družiti
Vidi originalni članak

Izbacivanja su sve učestalija i djevojaka je sve manje. Na romantično putovanje može samo jedna pa je pitanje koga će Miro poslati kući.

- Bilo mi je teško, ali nadam se da ćete biti zadovoljne - rekao je Miro te dodao da je Tatjanina prednost što je ozbiljnija, ali mu je Marijana zabavna jer puno pjeva.

POGLEDAJTE VIDEO O NIKOLINI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam baš pitao mamu, inače ste se udružile s njom, tako da je moja odluka koja ostaje sa mnom - rekao im je Miro, a poslije otkrio u kameru da je s mamom imao tajni sastanak na kojem mu je mama rekla da odabere Tatjanu, što je na kraju i učinio.

- Da sam odabrao Marijanu mislim da mi mama ne bi kuhala ni doručak ni ručak ni večeru više - smijao se Miro, a Marijana je rekla da joj je bilo lijepo i da je Miro dobra osoba te da mu želi sreću.

Dušan i Gorana provodili su romantične trenutke na Krku. Dušan je komentirao da ga je Gorana dovela u blato, a ne na plažu iako mu je ona pokušala objasniti da je riječ o ljekovitom blatu. Na kraju je Dušan ispisao njihove inicijale u pijesku i sve zaokružio srcem.

Dok Hakija tek treba odlučiti koju će djevojku povesti na romantično putovanje, Marijana se već postavila kao gazdarica i naredila Nikolini da pospremi kuhinju i opere suđe. ''Moraš vidjeti što to ima u sudoperu i pomoći'', rekla joj je Marijana, a Nikolina je kazala da ne vidi zašto bi ona pomagala kad je Marijana stalno uz Hakiju.

- Ja sam sinoć čistila pa bi bilo u redu da sada i ona nešto očisti - rekla je Marijana. Nikolina se uzrujala jer su joj i farmer i Marijana rekli da je lijena. ''To su neke podle igre i ja ne želim u tome sudjelovati'', zaključila je.

Marijana se s njom nije složila. ''Mislim da bi joj dobro došli satovi domaćinstva. Ako nastavi s ovakvim tempom, da ne mari u čemu živi, kuća će joj postati džungla i začepit će sve odvode u Sarajevu!'', rekla je Marijana.

Za to vrijeme najmlađi je farmer odveo Gabrielu u svoju teretanu, gdje se osjeća kao kod kuće. ''On meni izgleda kao da nikada prije nije vježbao'', komentirala je Gabi u kameru, a Josip je dao sve od sebe da je razuvjeri. Nakon teretane odveo ju je na masažu i ponovno priznao da je zaljubljen. U Bujama je došlo vrijeme za rastanak.

- Bilo mi je jako žao što se moramo rastati i otići s Valterove farme - rekla je Bahra te tužna ostala sjediti u sobi sve dok joj nije došla Sandra. ''Jesu li to suze u očima?'', upitala ju je Sandra znatiželjna zbog čega. ''Zato jer napuštam ovu farmu'', iskreno je rekla Bahra, a onda je i Sandrino oko zasuzilo.

- Pa vidjet ćemo se mi - kazala joj je Sandra zagrlivši je pa nastavila:

- Nisu to suze žalosti, nego suze istine.

Miro i Tatjana razgovarali su kako će sada kada ona ode kući. ''Pa možemo se dogovoriti hoćemo li se nalaziti na pola puta '', predložila je.

- Ma nisam ja za pola puta, ja sam za to da dođem k tebi na more. Sad bi bio red da ti mene malo izvedeš! - rekao je Miro. ''Postoji šansa da bude nešto među nama, ili pravi spoj, ili brak!'', rekao je u kameru Miro komentirajući odnos između njega i Tatjane.

Dušan i Gorana vrijeme su proveli u špilji Biserujki, gdje su davnih dana gusari skrivali blago, a Dušan je želio da urežu svoja imena u spilju, no Gorani se to nije činila kao dobra ideja pa su odustali. Hakija je Nikolini i Marijani rekao da jedna napušta imanje, ali je obje pohvalio.

ISPOVIJESTI ZVIJEZDA 'LJUBAVI NA SELU' Nina (18): Želim biti poznata pjevačica, sjajna sam i u zumbi

- Ti si jako lijepa i kulturna djevojka i imali smo mnogo zanimljivih trenutaka, ali nakon toliko hvale imam i zamjerku… - započeo je Hakija te rekao da joj je zamjerio poljubac koji je željela jer za njega poljubac ima težinu. ''Pa i imao je težinu!'', rekla je Nikolina. ''Trebala si mi to nekako objasniti prije. Ne uzimam ti to za zlo, ali eto…'', rekao je.

- Hakija je licemjeran, jedno priča meni, jedno Marijani - zaključila je Nikolina. ''Postoji pravilo, muškarac uvijek prvi daje poljubac'', nastavio je Hakija. Kad se Marijana vješala oko njega onda se nije bunio'', kazala je Nikolina. Hakija je pohvalio i Marijanu.

- Mnogo lijepih trenutaka je bilo s tobom, ali bilo je i teških ispada. I tebi isto neću to uzeti za zlo jer je ljudski ispraviti tu grešku - rekao joj je farmer te se na kraju odlučio kući poslati Nikolinu.

- Nisam razočarana jer uvijek ima više sreće drugi put, ima i drugih prilika. Hakija nije jedini na svijetu, ima još Hakija! - rekla je Nikolina te dodala da bi se ponovno prijavila u emisiju.

Marijana je bila presretna te na kraju priznala svoje osjećaje. ''Možda se jesam malo zaljubila, ali malo!'', smijala se.

Josip i Gabi svoj su romantični izlet odlučili provesti u Umagu, a nisu se vidjeli duže vrijeme pa je Josip bio uzbuđen što će ponovno vidjeti svoju 'zlatnu djevojku'. 'Meni je Gabriela prelijepa, imam leptiriće u trbuhu, a ona izgleda kao princeza'', komentirao je farmer susret sa svojom odabranicom. ''Josip mi se čini puno opušteniji nego prije'', opisala je njihov susret Gabi.

Valter je Bahru i Sandru odveo u Motovun, gdje im je odlučio reći koju damu šalje kući. ''Ja se tresem sto na sat!'', iskreno im je rekao Valter dodajući da nijednu ne želi povrijediti.

''Bahra ti si radišna i sve…'', rekao joj je Valter. ''Sandra, ti si vesela i sve…, lijepo mi je provoditi vrijeme s tobom, ali biram Bahru'', zaključio je farmer, a Bahra nije mogla skinuti osmijeh s lica.

- Kad je rekao moje ime, tako sam se osjećala kao da me najveći sjaj sunca obasjao - objasnila je Bahra dodajući da ni u čemu nikad nije pobijedila pa se osjeća sretnom i uzbuđenom.

- Ne bih smatrala da sam izbačena, ostat ćemo u jako dobrim odnosima. Njih dvoje su slični, samozatajni i tihi, ne galame kao ja, ne povisuju ton bez razloga. Oni će, vjerujem, biti jedno za drugo - rekla je Sandra.

Prošla su tri tjedna otkako je Miro odabrao Tatjanu, a njezin osmijeh pri ponovnom susretu na Hvaru otkrio je da je sretna što ga vidi. ''Jedva sam čekala da ga zagrlim'', komentirala je Tatjana koja je s farmerom provela dan na Palmižani, gdje su stigli barkom.

Tatjana je upitala Miru gdje su stali s vezom. ''Ili ću te uzeti ili neću. Moram prvo maknuti stare stvari da bi tebe mogao negdje staviti'', rekao joj je Miro, a Tatjana je rekla da bi bila sretna ako bude tako kako je rekao.

Hakija je svojoj odabranici Marijani priredio ručak na Jablaničkom jezeru, a ona ga je upitala zbog čega je cijelo vrijeme bio distanciran od nje.

NEĆE NAPUSTITI KONJIC Veliki zavodnik Hakija: 'Tražim damu s kojom ću ući u biznis...'

- Ja sam od samog početka znao koji je moj izbor - rekao je Hakija te nastavio. ''Nije bilo potrebe da to odmah u startu pokažem, nego sam želio da to bude nepoznanica do samog kraja'', otkrio joj je farmer. Na pitanje gdje se vidi s njom u budućnosti, rekao joj je da ako je ljubav u pitanju, ona nema granice.

- Na dobrom smo putu. Marijana mi dobro odgovara, razumijemo se, imamo neke životne smjernice gdje se u potpunosti razumijemo - rekao je Hakija, a ona mu je rekla da mu jednu stvar zamjera.

- Obećanje je obećanje, a ti si nama, odnosno meni, obećao nokte, što nisi napravio. Zašto? - upitala ga je. ''To sam jednostavno ja. Ja svu pažnju posvećujem samo jednoj osobi'', rekao joj je Hakija, a Marijana je bila zadovoljna njegovim odgovorom. Kad je u ruke uzeo gitaru i zapjevao joj, Marijani je bila zaprepaštena, što zbog geste, što zbog Hakijine izvedbe poznate pjesme grupe Indexi, 'Ti si mi bila u svemu naj'.

''Naš odnos ide u dobrom smjeru, a srce mi je ogromno'', rekla je Marijana. ''Marijana i ja još nismo u emotivnoj vezi, ali u neko dogledno vrijeme možda i budemo'', priznao je Hakija.

Josip je iznenadio Gabi, kojoj je bio rođendan, ružom i tortom, i to na pikniku na travi, a ona je komentirala da se nije ovome nadala i da je presretna.

A onda je uslijedilo izravno pitanje:

- Sviđam li se ja tebi i što bi promijenila na meni? - upitao ju je Josip. ''Mislim da bi trebao promijeniti frizuru. A što se tiče sviđanja, ne mogu ti to reći jer te još skeniram'', objasnila je Gabriela dodajući da je još nije osvojio.

- Meni se ti sviđaš jer si drugačija cura, nisi povučena niti preozbiljna. I moram ti reći da si predivna! Naravno da je slađa od torte! - rekao je Josip.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Grumpy_Cat 11.03.2020.

    Neka nas Bahrica i dalje uveseljava :D

  • Judita👥 11.03.2020.

    O baš mi je drago da j Valter izabrao Bahru 🙃

  • greta guslar 11.03.2020.

    Hahaha... da je meni Hakija onako "zasvirao i zapjevao", ja bih samo uzela gitaru i tresnula ga po glavi, jer nit je to pjevanje, a sviranje još manje! O majko mila, koji blam... sad na kraju od sebe tako napraviti budalu! Nit sluha, nit gitaru zna držat u rukama, pa šta mu bi da to uradi? Na što je to ličilo, jel misli da je to sviranje ili šta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare