Obavijesti

Show

Komentari 37

Veliki zavodnik Hakija: 'Tražim damu s kojom ću ući u biznis...'

Veliki zavodnik Hakija: 'Tražim damu s kojom ću ući u biznis...'
8

Za njega se u showu natječu Marijana i Nikolina. Obje je dame, kako se i očekivalo od takvog zavodnika, Hakija obljubio, ali priznaje nam kako prije showa i nije imao baš sreće u ljubavi

VIDEO

Ljubav su odlučili potražiti na televiziji. Pred stotinama tisuća ljudi dijele svoju intimu, neki u nadi da će pronaći iskrenu sreću, a drugi zbog vlastite promocije i moguće slave. U istraživačkom serijalu 24sata donosimo priče o omiljenim kandidatima agrorealityja “Ljubav je na selu”, o njihovu životu kad nisu pred kamerama, strastima, strahovima i planovima. Ima li ljubavi nakon sela, doznajte idućih dana u 24sata...

George Clooney, skloni se, tu je Hakija Špago (41), samo je jedna od tisuću fora koje se vežu uz ime ponajvećeg zavodnika u povijesti “Ljubavi na selu”. Ovaj Konjičanin osvojio je publiku, ali i mnoge kandidatkinje u novoj sezoni showa... Jedni mu u šali prijete “Hakija, uzmeš li moju djevojku, ne gine ti čakija”, dok mu drugi šalju poruke podrške, ali i ponude za ljubav, brak... Konjic je mala sredina, a Hakija je tamo trenutačno najveći frajer. Iako njegova “slava” prelazi granice Konjica i BiH, on iz svog mjesta ne misli.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:16

- Toliko je lijepo ovdje u Konjicu da ne postoji nikakva šansa da bih otišao nekamo... Već deset godina se obiteljski bavimo raftingom i turizmom, a od ove sezone planiram napraviti iduću stepenicu - rekao nam je Hakija. 

A iako djevojke koje su u showu došle k njemu, Ines, Nikolina i Marijana, nisu bile oduševljene smještajem, Hakija od njega, kako nam je sam rekao, pristojno živi. Turisti obožavaju ovaj kraj svijeta zbog raftinga, a tko je bolji od Hakije da ih malo provede po brzacima?!

- Rafting je obiteljski biznis - dva brata, tetak, tetka, amidža (stric, nap. a.), ukupno nas 15-ak članova uže obitelji  bavi se poslom. I jako smo složni u tome. Svaki skiper čamca, pa tako i ja, mora imati certifikat IRF. Ovo je nešto čime sam zadovoljan i što ću proširiti u budućnosti. Rafting je jako popularan u cijeloj BiH, pogotovo na Neretvi, koja se pokazala kao najbolja za rafting. Na ruti od 24 kilometra ima deset brzaca, što niti jedna druga rijeka nema, a ti brzaci ubrzavaju čamac, diže se adrenalin, što ljudi, gosti, vole. U tome je poanta, da gost bude zadovoljan - kaže nam Hakija, koji je u show ušao kako bi pronašao djevojku koja će mu biti oslonac u obiteljskom poslu.

Hakija razljutio cure: 'Nisam kućanica, imam perspektivu...'
Hakija razljutio cure: 'Nisam kućanica, imam perspektivu...'

- Žena koja se pojavi u mom životu morala bi se pronaći u turizmu i ovom vidu biznisa kojim se bavim. Moja buduća suputnica, ljubav, mora biti komunikativna, otvorena i tu se moramo pronaći, poklapati. Jednostavno mi je ta djevojka moj oslonac, podrška, potpora, a onda s takvom osobom samo mogu napredovati, što mi je cilj - priča nam omiljeni sudionik popularnog agrorealityja. 

 

Za njega se u showu natječu Marijana i Nikolina. Obje je dame, kako se i očekivalo od takvog zavodnika, Hakija obljubio, ali priznaje nam kako prije showa i nije imao baš sreće u ljubavi. Za jednu je mislio da će biti prava, da može postati gospođa Špago, no razdvojila ih je udaljenost.

Hakija pokucao na Nikolinina vrata: Ja bih da me on 'kresne'
Hakija pokucao na Nikolinina vrata: Ja bih da me on 'kresne'

- Bio sam u vezi oko sedam godina, mogu slobodno reći da sam imao dugu vezu. Djevojka je bila iz Konjica i imali smo dva prekida. Nakon dvije godine naše veze odlučila je studirati u Beču, samim time odlaskom u Beč počela se nekako mijenjati situacija - jednostavno smo se nekako od tog momenta počeli udaljavati, fizički, a nakon par mjeseci i emotivno. I onda samo nakon godinu dana, kad je pauzirala studiranje, opet pokrenuli vezu, sve je izgledalo bajno kao i prije. No nakon još tri godine, s nastavkom studija i ponovnim odlaskom u Beč, sve je završilo - priznaje nam Hakija i odmah nastavlja:

- Nismo se svađali, ostali smo u korektnim odnosima i sad, kad se sretnemo, javimo se, pozdravimo. To je jednostavno tako morali biti, jedan dio sudbine, život nas je odveo različitim putevima... Ništa nije izgubljeno, život ide dalje, svi mi imamo stotine prepreka u životu. Nije bitno u životu koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao - iznosi nam Hakija svoju životnu filozofiju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

12:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju