To je to što me zanima!

Hakija pokucao na Nikolinina vrata: Ja bih da me on 'kresne'

Tu informaciju brže-bolje je gledateljima prenijela Marijana, s kojom se Hakija prvom ljubio. Plesačica Nikolina je na to pred kamerama rekla kako joj je Hakija seksi
Vidi originalni članak

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu', neće nedostajati ni drame, ni svađe ali ni lijepih priznanja. I dok će jedan farmer svoje cure odvesti na rijeku pecati, drugi će, pak, hrabro otići sa svojim djevojkama u adrenalinski park i - zažaliti.

Naime, dok će pojedine dame, u Bujama, kod Valtera stoički podnijeti sve čari adrenalinskog parka, njihov farmer neće imati želudac za raznorazne egzibicije pa će taj izlet po njega završiti, blago rečeno, mučno.

- Mene je bilo jako strah - rekao je Valter, a jedna dama mu je poručila: 

- To me čudi. Ako je vatrogasac, onda se baš ne bi smio bojati visine.

Neće nedostajati ni ljubomore među djevojkama, a dogodit će se i jedno potpuno neočekivano priznanje od strane najmlađeg farmera Josipa. U najavi emisije moglo se vidjeti kako su ga djevojke uhvatile za ruke i noge pa nosile, a preko njega su stavile deku. 

- Alo, pa jeste li i normalne?! To nije okej jer ste u mojoj kući - rekao im je Josip. U Hakijinoj kući Nikolini je na vrata pokucao domaćin, a ona se odmah obradovala. Rekla je da bi sve dala da on nju 'kresne', što je brže-bolje gledateljima prenijela Marijana, s kojom se Hakija prvom ljubio.

- Pa jest, Hakija mi je seksi - potvrdila je Nikolina pred kamerama. 

Farmer Dušan Golubovac (29) na udaru je kritika gledatelja zbog neurednosti svoje kuće. Na svoje imanje doveo je djevojke Goranu (29), Sandru (32) i Tajanu (21), koje su se šokirale prljavštinom u sobama. 

- Derutno je, smrdi kao da su miševi ovuda hodali danima - komentirale su cure smještaj čim su došle kod Dušana. 

Valter je dame u jučerašnjoj emisiji poveo u vinograd, a radni zadatak odlučio je pretvoriti u pravo malo natjecanje u branju grožđa. 'Ljute' protivnice Bahra i Sandra bile su najraspoloženije, a nakon vaganja bilo je jasno – pobjednica je Bahra, a nagrada je romantični spoj s Valterom u Bujama.

I na Josipovoj je farmi bio red na košnju trave, a u pomoć mu je pristigla Tea, koja farmeru još nije oprostila tulum koji je priredio.

- Stvarno mi je žao. Od te noći nisam siguran hoće li sve ići tako kako sam očekivao - priznao je Josip.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 147

  • 27.02.2020.

    Katastrofa emisija ...samo se mogu smijati na gluposti sramote se ljudi a vi dopustate

  • pernica 27.02.2020.

    Meni ova Ljubav na selu dođe kao predstava neka , kao dobra komedija . Ja samo umirem od smija i baš me opusti .....Ova cura od 18 god je isto koma , kad ja nju samo vidim ja plačem . Ma ja se nikome ne rugam , nego mi je baš smjšna cila , usporena je nekako , a kad izvali , izvali za njih sve skupa . Najjača je bila kad se bojala čamca za rafting i vikala , ajme majko UTUŠIT ću se .... Ja svima želim da nađu ljubav i da se zaljube , ali mislim da je ona premlada za Hakiju , seoskog zavodnika i rafting maherta , a opet s druge strane oni bi i pasali , ona je njegova iz Bosne , sve će ga slušat , sukat će mu pite, čekat ga kod kuće , rađat djecu , a on će surfat po rijeci i svi sretni ..... Ipak nemoj , ajde bona upiši školu završi nešto , stvori sebi i sinu nešto pametnije od udaje , za to ćeš imat vrimena uvik sretno :P

  • jožek2 27.02.2020.

    Treba imati želudac da je kresne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare