Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
147 komentara

Hakija pokucao na Nikolinina vrata: Ja bih da me on 'kresne'

Tu informaciju brže-bolje je gledateljima prenijela Marijana, s kojom se Hakija prvom ljubio. Plesačica Nikolina je na to pred kamerama rekla kako joj je Hakija seksi

Foto: RTL
147 komentara

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu', neće nedostajati ni drame, ni svađe ali ni lijepih priznanja. I dok će jedan farmer svoje cure odvesti na rijeku pecati, drugi će, pak, hrabro otići sa svojim djevojkama u adrenalinski park i - zažaliti.

Foto: Morana Lerga

Naime, dok će pojedine dame, u Bujama, kod Valtera stoički podnijeti sve čari adrenalinskog parka, njihov farmer neće imati želudac za raznorazne egzibicije pa će taj izlet po njega završiti, blago rečeno, mučno.

- Mene je bilo jako strah - rekao je Valter, a jedna dama mu je poručila: 

- To me čudi. Ako je vatrogasac, onda se baš ne bi smio bojati visine.

Foto: Morana Lerga

Neće nedostajati ni ljubomore među djevojkama, a dogodit će se i jedno potpuno neočekivano priznanje od strane najmlađeg farmera Josipa. U najavi emisije moglo se vidjeti kako su ga djevojke uhvatile za ruke i noge pa nosile, a preko njega su stavile deku. 

- Alo, pa jeste li i normalne?! To nije okej jer ste u mojoj kući - rekao im je Josip. U Hakijinoj kući Nikolini je na vrata pokucao domaćin, a ona se odmah obradovala. Rekla je da bi sve dala da on nju 'kresne', što je brže-bolje gledateljima prenijela Marijana, s kojom se Hakija prvom ljubio.

- Pa jest, Hakija mi je seksi - potvrdila je Nikolina pred kamerama. 

Farmer Dušan Golubovac (29) na udaru je kritika gledatelja zbog neurednosti svoje kuće. Na svoje imanje doveo je djevojke Goranu (29), Sandru (32) i Tajanu (21), koje su se šokirale prljavštinom u sobama. 

Foto: RTL

- Derutno je, smrdi kao da su miševi ovuda hodali danima - komentirale su cure smještaj čim su došle kod Dušana. 

Valter je dame u jučerašnjoj emisiji poveo u vinograd, a radni zadatak odlučio je pretvoriti u pravo malo natjecanje u branju grožđa. 'Ljute' protivnice Bahra i Sandra bile su najraspoloženije, a nakon vaganja bilo je jasno – pobjednica je Bahra, a nagrada je romantični spoj s Valterom u Bujama.

Foto: RTL

I na Josipovoj je farmi bio red na košnju trave, a u pomoć mu je pristigla Tea, koja farmeru još nije oprostila tulum koji je priredio.

- Stvarno mi je žao. Od te noći nisam siguran hoće li sve ići tako kako sam očekivao - priznao je Josip.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

Naši partneri pišu
Message