To je to što me zanima!

Halid Bešlić pjevao hitove dva sata: Jedva sišao s pozornice

Na koncertu Halida u Sraćincu kraj Varaždina publika je već na prve taktove svake njegove pjesme pjevala i jedva mu je dala sići s pozornice. Pjevao je samo najveće hitove
Vidi originalni članak

Nova pjesma Halida Bešlića (64) 'Taman je' izašla je prije 40-tak dana, a već ima više od šest milijuna pregleda na You Tubeu. Kralj sevdaha na koncertu u Sraćincu kraj Varaždina dva puta je otpjevao novi hit. Gotovo dva sata nizao je svoje uspješnice, od pjesama za filmove i serije, sevdaha pa i onih starih više od 30 godina.

Publika je već na prve taktove svake njegove pjesme pjevala i jedva mu je dala sići s pozornice. Pjevao je samo najveće hitove.

- Da nije Nenada Ninčevića, hrvatska glazba bila bi uskraćena za puno divnih pjesama – u jednom trenutku rekao je Halid s pozornice i pozvao 3000 ljudi da pljeskom pozdravi njegovog prijatelja i skladatelja. Nenad Ninčević (57) je rekao da poštuje Halidov opus i njega kao dobrog čovjeka pa mu je rado došao na koncert. U karijeri nije pisao za Halida ali mu je za novi album napravio jednu pjesmu.


- Prijatelji smo dugi niz godina. Drago mi je da napokon surađujemo – rekao je Ninčević. Prije Halidovog izlaska na pozornicu atmosferu je podgrijao Ivan Martić Ivica (52). Sat i pol je pjevao zabavne i narodne pjesme i pripremio publiku za koncert bosanske zvijezde.

Njegov nastup nastavio se i nakon Halidovog koncerta, pjevao je debelo nakon ponoći. Halid i Martić također su dugogodišnji prijatelji. Martić, koji je oko izgubio kao dijete, tješio je Halida kad je imao prometnu nesreću i također izgubio oko. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zajgorec 30.09.2018.

    Nema oka? Tko?

  • Boki8 30.09.2018.

    Legenda

  • PeroTikulić 29.09.2018.

    Da citiram onih iz Nad lipom 35: Užas! - Samo što ja stvarno mislim na njegovu muziku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare