To je to što me zanima!

Halil je Ferihi za petama, otkad je izašao iz ludnice ona se boji

Vijest o Halilovu bijegu iz ludnice odjeknula je poput bombe. Emir, koji je pobjesnio zbog prijetnje Ferihi, odlučuje saznati pozadinu slučaja sa zarukama
Vidi originalni članak

Vijest o Halilovu bijegu iz ludnice u stanu kućepazitelja odjeknula je poput bombe. Emir, koji je pobjesnio zbog prijetnje Ferihi, odlučuje saznati pozadinu slučaja sa zarukama te odustaje od napuštanja zgrade kako bi je zaštitio. 

S druge strane Unal, koji saznaje da je Emir kupio stan, veoma burno reagira. Levent nakon svog priznanja da je zaljubljen u Ferihu doživljava bol zbog udaljenosti koja je odjednom nastupila između njih dvoje. 

Nevbahar, koju zanima sinov život, saznaje za Leventove osjećaje prema Ferihi. Produbljivanjem prijateljstva između Koraja i Gulsum Hande sumnja u postojanje nove osobe u Korajevu životu, što će Gulsum otežati život. 

Sve bliža novogodišnja noć izaziva uzbuđenje kod Džansu koja planira dočekati Novu godinu zajedno s Emirom na zabavi kod Hande, a ta će noć biti prepuna iznenađenja za sve.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zahira45 09.09.2013.

    hahahaa... sad su svi u brizi i na mukama. Vratio se Sulejman i u istom terminu je...Što gledati pitanje je sada svekolikog pučanstva ! hahahah

  • kung fu panda 08.09.2013.

    sad neće pola susjedstva sutra biti normalno od brige za Ferihu

  • Hećim 08.09.2013.

    Treba gaprijaviti pandurima ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare