To je to što me zanima!

'Haljina je grozna i Miji baš ne stoji. Očigledno je Photoshop...'

Gledatelji su primijetili kako haljina koju je Mija Kovačić nosila u posljednjoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama', izgleda potpuno drugačiji na televiziji i na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Nakon posljednje epizode televizijskog showa 'Plesa sa zvijezdama', osim komentara obožavatelja da žiri štiti Marka Grubnića (37) od ispadanja, gledatelji su komentirali i izgled voditeljice Mije Kovačić (37). 

Mia je za emisiju odijenula dugačku bijelu haljinu hrvatskih dizajnera koja je, po komentarima gledatelja, izgledala potpuno drugačije na televizijskom prijenosi i društvenim mrežama. 

MARKO GRUBNIĆ: Tata je htio da budem doktor, a ja sam sad postao doktor tanga

- Ovo je savršeni primjer kako izgledaš kad provučeš fotografiju kroz photoshop i kad te netko drugi slika jer ovo nema veze s onim što smo vidjeli na televiziji. Loše joj haljina stoji - primijetio je jedan obožavatelj, a slični su i ostali komentari. 

- Ajme kako joj loše stoji haljina. Pa zar su je stvarno takvu pustili van? - komentirali su drugi. Nedavno je i stajling voditeljice komentirao modni stilist Neven Ciganović (47) koji je na društvenim mrežama njezinu frizuru usporedio s onom Antonije Blaće (39) iz emisije 'Zvijezde - ljetni hit'. 

- Antonija Blaće, spavaš li mirno? Ukrala je tvoju frizuru napravljenu u Kini - napisao je Neven. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Idi na 24sata

Komentari 96

  • 23.05.2019.

    Lakše je obrisati kom nego zaposliti lektora. Haljina od Mije i frizura od Antonije?????? Moje dijete u srednjoj za takvu konstrukciju dobije jedan, a ovdje je cijenjeni novin.....

  • JacaZgb 22.05.2019.

    Bilo je to prije desetak godina,a možda i više.U nekoj emisiji se podrignula i rekla :"Tikvice!" koje je valjda jela za ručak.Odonda čim ju vidim sjetim se toga.Ok.Svi mi to radimo,ali...mogli su to i izrezati.

  • japanokinez 22.05.2019.

    Jedno joj se mora priznati, prestala se kreveljiti sa stisnutim usnama iskrivljenim za dole i naboravanje oko usta brade i cijele face. Valjda je čitala moj komentar i pokušava se obuzdati nakon rečenice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare