To je to što me zanima!

Halle Berry: Zbog oca već 30 godina posjećujem psihijatra

Glumica je tijekom djetinjstva svjedočila nasilnom ponašanju oca Jeromea koji je bio alkoholičar. Od desete godine života krenula je na terapije k psihoterapeutu
Vidi originalni članak

Oskarovka više od 30 godina odlazi k psihijatru kako bi se lakše nosila s problemima koje joj je svojim nasilnim ponašanjem prouzrokovao otac Jerome koji je bio alkoholičar.

- Idem na terapiju od desete godine života. To mi pomaže kad god se nađem u nekoj stresnoj situaciji ili mi se teško nositi s nekim osobnim problemom - rekla je Halle Berry (46).

Glumica, iza koje je bjesomučna bitka za skrbništvo nad kćeri Nahlom s bivšim dečkom Gabrielom Aubryjem, priznaje kako se trudi da njezini osobni problemi ne utječu na ljude koji je okružuju.

- Nastojim prekriti ružne i loše stvari i nositi se s njima u sebi, uzdignuti glavu, namjestiti hrabro lice, i nastaviti dalje. Ako imam problem, tako se dobro nosim s njime da gotovo nitko oko mene niti ne primijeti da me nešto muči - zaključila je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • WOMANIZER 27.03.2013.

    svašta nam život svakome od nas donosi, neke lijepe stvari, ali i neke jako ružne! :((

  • Eos_2 27.03.2013.

    Poštovani, zahvaljujemo Vam na ispravku, proslijeđen je redakciji te Vas molimo da ubuduće slobodno koristite opciju "Prijavi ispravak" koja se nalazi ispod svakog članka.

  • Eos_2 27.03.2013.

    Jako je losa ta terapija kad joj vise od 20 g nije bilo doboljno da se rjesi problema , dapace konstantno su je maltretirali muskarci s kojima je bila u vezi , vrhunac je otac njene kceri ! A sto se tice da nitko ne zna kad ona ima problem , pa cjela kugla zemaljska im je svjedok !? Ona je ljepa i sjajna glumica ali ipak ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare