To je to što me zanima!

Halle i Olivier pred razvodom nakon samo 2 godine braka

Čini se da su Halle i Olivier došli do kraja puta. Imali su puno uspona i padova u vezi, ali u posljednje vrijeme Olivier se uopće ne trudi, kazao je obiteljski prijatelj
Vidi originalni članak

Halle Berry (48) i njezin suprug Olivier Martinez (49) nalaze se pred razvodom nakon dvije godine braka. Glumica je snimljena u Los Angelesu bez prstena na ruci, piše Radaronline.

- Čini se da su Halle i Olivier došli do kraja puta. Imali su puno uspona i padova u vezi, ali u posljednje vrijeme Olivier se uopće ne trudi - kazao je obiteljski prijatelj. 

Bračni problemi počeli su lani u prosincu, samo godinu dana nakon rođenja njihovog sina Macea (2). Martinezovo nasilno ponašanje je glavni problem, a Halle je 'poludjela' kada je autosjedalicom udario radnika na aerodromu u Los Angelesu. Navodno mu je postavila ultimatum i tražila da ide na savjetovanje ako želi spasiti brak. 

- Halle govori prijateljima da se boji da bi njegov neobuzdani temperament mogao naštetiti djeci - rekao je prijatelj. 

Par od veljače nije viđen zajedno i više ne žive skupa. Halle živi u svom domu u Hollywoodu, a Olivier u Malibuu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • consuela 31.07.2015.

    A i ova je ženska ludara teška! Pa jeli moguće da je privuče samo onaj tko u startu pokaže desnicu?! Nema koji je nije lemao.. Kad je ona u pitanju čudilo bi me da bi razlog prekida bilo išta drugo osim ovoga..

  • kung fu panda 30.07.2015.

    je ih znaš izabrati jadna ne bila

  • Mercedes s klasa 30.07.2015.

    wow koje tijelo halle berry ima. barem obrisi onoga što je ispod odjeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare