To je to što me zanima!

Hamdija (41) pokazao luksuznu kuću: Friški djed uživa u svom kutku uz jacuzzi, saunu i palme

U kući živi sa suprugom Alisom s kojom je 23 godine u braku i sinom Lorensom (19), a kada ne radi, upravo ondje provodi najviše vremena. Iz njihova obiteljskog doma nedavno se iselila kći Lorena koja je rodila
Vidi originalni članak

Hamdija Seferović (41), pobjednik druge sezone reality showa 'Big Brother', prošlog se tjedna pohvalio da je postao djed jer je kći Lorena rodila djevojčicu, a otvorio je i vrata svog doma u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neću reći da 'buksam' pare. Novac od showa otišao je, mislim, u pravom smjeru. Napravio sam kuću, pokrenuo nekakav posao i evo i dalje živim od tih milijun kuna, samo ujedno i stvaram nešto u životu što mislim da je jako pametno uložen novac - rekao je Seferović za RTL Exkluziv

U kući živi sa suprugom Alisom s kojom je 23 godine u braku i sinom Lorensom (19), a kada ne radi, upravo ondje provodi najviše vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je kutak gdje ja odmaram, gledam televiziju i pijem kavu ponekad - rekao je Seferović. 

Ipak, kako kaže, najbolje se i najčešće opušta u svom kutku uz palme. 

POKAZAO LUKSUZNU VILU BB Hamdija (41) postao je djed

- Dobrodošli u moje tajne odaje. Prije sedam godina sam ovo odlučio napraviti zato jer mi je ovaj dio kuće bio dio dvorišta pa sam ja to zagradio. I što je bilo najbolje napraviti? Nešto što obožavam koristiti. To su jacuzzi i sauna u kojoj sam svakodnevno - ispričao je Hamdija za RTL Exkluziv. 

Iz njihova obiteljskog doma nedavno se iselila kći Lorena koja je rodila.

- Postao sam djed, dobio sam prekrasnu unučicu Ajlin, stvarno lijepa beba moram priznati. Moja djeca nisu bila tako lijepa, ali ovo je stvarno prekrasno dijete i evo neka mi je živa i zdrava, to je ono najbitnije. Nisam bio razočaran što je kći ostala trudna, ali sam joj rekao da bi trebala godinu dana čekati, tako da kad mi je rekla bio sam malo iznenađen jer nije poslušala jedini savjet koji sam joj dao - zaključuje Hamdija. 

 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • kliksi 15.01.2021.

    Echt Zigeuner

  • henry3002 13.01.2021.

    jeli to netko poznat da nije nogometas Bakreni

  • saborski pacov 13.01.2021.

    90%ovoga je stvoreno šverc komercom ,porez plaća u Turskoj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare