To je to što me zanima!

Hammond: Ima li šanse da me stave na kovanicu u Hrvatskoj?

Prezenter showa 'The Grand Tour' nakon emitiranja epizode u kojoj je jurio, ali i nastradao, u Rimčevom Concept Oneu, našalio se na svoj račun te nasmijao i samog Rimca
Vidi originalni članak

Ako je ovo budućnost, ja sam spreman, povikao je Richard Hammond jureći u Rimčevom superautu. Jeremy Clarkson i James May ostali su u čudu i zaključili da nikada nisu vidjeli ništa brže. Hammonda je, pak, brzina po uskim planinskim cestama gotovo stajala glave. 

'POZNAVAO JE AUTO' Clarkson progovorio o nesreći: Mislio sam da je Richard mrtav

Prezenter koji je vozio auto Mate Rimca našalio se na svoj račun.

- Ima li šanse da me stave na kovanicu u Hrvatskoj - zapitao se Hammond. I sam Rimac se nasmijao na tu opasku te kratko komentirao: 'Ban Jelačić i Hammond'. 

Rimac je ponosno najavio izlazak prve epizode druge sezone showa 'The Grand Tour' u kojoj se testiraju Lamborghini Aventador S, Honda NSX i Rimčev Concept One. 

U drugoj sezoni gledatelji će moći će vidjeti i prizore iz Hrvatske. Slavni voditeljski trojac ljetos je snimao kadrove u Zadru, na Pagu i na Plitvičkim jezerima. 

KONAČNO U GRAND TOURU Rimac: Ovo je prekretnica u mojoj karijeri i u mom životu

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Alex555 11.12.2017.

    Bosanac napravio najbrži auto na ravnoj cesti , a koncept 2 če moći i da zakreče točkove bez da kremira vozača...

  • buDala- 11.12.2017.

    Što je to emitirazna epizoda?

  • bonecrusher 11.12.2017.

    Hammondu je navodno neko vrijeme Horvatincic bio mentor i uputio ga u neke vazne cake u voznji.Najvaznije je da se kocnica ne dira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare