To je to što me zanima!

Hana bi otišla s farme jer ne podnosi ljudsku glupost

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jelena je pričala Stefany o tajanstvenom dečku koji ju je obožavao, a ona ga je na kraju ostavila. Dvina i Hana nisu više prijateljice kao na početku
Vidi originalni članak

Počele su trzavice između Dvine i Stefany koje su prije dolaska na farmu bile velike prijateljice. Stefy je slučajno čula Dvinu kako taktizira s Hanom. Odmah je popričala s Jelenom o Dvininu ponašanju. Navodno Dvina bilježi događaje na farmi i zapisuje tko je bio gazda, tko sluge i tko je kad ispao. Tijekom dana Hanu je uhvatila kriza. Pričala je kako joj je svega dosta i da ne može zamisliti osjećaj koji bi je obuzeo kada bi je izabrali za dualisticu.
- Ne podnosim ljudsku glupost. Ne mogu više živjeti s određenim ljudima ovdje - požalila se Dvini.

JELENA OPET O SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU
Nova gazdarica Jelena pričala je Stefany o tajanstvenom Ivanu i Stoki. Kaže kako ju je reper obećao čekati da izađe s farme. Pohvalila se kako je ona u vezi sa Stokom vodila glavnu riječ, a i kako je Ivan bio toliko 'lud za njom' da je iz Zagreba jurio u Rijeku samo da bi ju nakratko vidio.
- Zamisli kako je njemu bilo kad me ovaj ostavio - uvjerena je Jelena da je Ivan presretan što je ona sada sama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mylla 05.05.2008.

    a shta ces,ona mi je bas cool,ali....neka ide ako joj se ide:)

  • Kakav nick 05.05.2008.

    svaka cast Vittela, ti rece sto ja pomislih reci :-D doslovno

  • Vittela 05.05.2008.

    Ma Hana je jedina tamo i pametna, uopce nije ufurana bar meni kako se pricalo, a Alex moze biti samo ljubomorna na njene d&g krpice jer se ona za te krpice mora prodat, hana ne mora, ima para, boli je briga, cura je osjecajna, a i vidi se da nije tamo radi para, pare njoj ne trebaju :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare