To je to što me zanima!

Hana Huljić otkrila je čime se bavila dok se šuškalo o njezinoj drugoj trudnoći: 'Premijera...'

Hana i Petar Grašo imaju kćer Albu, a o prinovi se počelo šuškati nedavno
Vidi originalni članak

Uskoro nove autorske dječje pjesmice i uspavanke na Youtube kanalu, otkrila je nedavno Hana Huljić Grašo (32) na svome Instagramu. Danas je podijelila novost.

- Sutra u 12 h premijera nove autorske pjesme ‘Moon’ na mom Youtube kanalu - napisala je uz fotografiju za koju se pretpostavlja da je nastala za vrijeme snimanja spota za spomenutu pjesmu.

Posvetila se majčinstvu nakon Albina rođenja

Otkako je u srpnju 2022. rodila kćer Albu, koju ima sa suprugom, pjevačem Petrom Grašom (47), posvetila se majčinstvu. Nije se pojavljivala često u javnosti niti objavljivala fotografije na društvenim mrežama.

Iako se 'pritajila', nedavno se počelo pričati po kuloarima kako s Grašom očekuje drugo dijete. Hanin otac, skladatelj Tonči Huljić je, prije ikakvog čestitanja, demantirao glasine.

NE ZAMARA SE? Oglasila se Hana Huljić Grašo nakon šuškanja o trudnoći

- Ja bih volio još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali nitko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe volio imati još unuka. Zasad in nema. Bit će - rekao nam je kroz osmijeh Tonči.

Grašo blagoslovljen ulogom oca

Hana i Grašo vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika u veljači 2022. Koliko je pjevač blagoslovljen ulogom oca, ispričao je nedavno u 'Knjazalištu', emisiji Roberta Knjaza.

STIŽE LI PRINOVA? Šuška se da je Hana Huljić opet trudna! Evo što kaže djed Tonči

- Ono za podrigivanje nosim na ramenu, ali noći i prematanja je majka uzela u svoje ruke jer koncerti počinju u 21 sat... Mala je već bila posvuda, voli putovanja - rekao je Petar.

POGLEDAJTE VIDEO: KOJI TIM BIRATE - BRAD PITT, GEORGE CLOONEY ILI JOHNNY DEPP?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 19.12.2023.

    Teror s obitelji Huljić i Grašom ne prestaje,Grašo mi je užasno antipatična persona

  • luka60115 18.12.2023.

    Znate li možda, koliko damica ima rezervnih jahača?

  • kumovi vt 18.12.2023.

    A dotična je poznata samo po tome što je huljićeva kćer i majka grašinog dijeteta. Naravno, ako jesu oni očevi i jedan i drugi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare