To je to što me zanima!

Hana i Grašo se predomislili u zadnji tren, u petak u strogoj tajnosti krstili su kćer Albu?

Kako doznajemo, supružnici su se prije nekoliko dana vratili sa skijanja, nakon čega su u petak, 17. veljače, krstili prvo dijete, kći Albu
Vidi originalni članak

Krštenje Albe Grašo, o kojem smo početkom ove godine prvi pisali, bilo je zakazano za 19. veljače, na datum vjenčanja roditelja Hane Huljić (32) i Petra Graše (46). Ipak, splitski par se predomislio, u posljednji tren sve su reorganizirali i kći Albu navodno krstili dva dana ranije, u petak 17. veljače, u Splitu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznajemo, nakon krštenja u splitskom restoranu Pimpinella bio je organiziran ručak kojem su prisustvovali samo uža obitelj i kumovi. 

S Tončijem Huljićem o krštenju unuke Albe pričali smo krajem siječnja u Zagrebu, na dodjeli nagrade 'Cesarica'. Tada nam je potvrdio kako će ono biti organizirano 19. veljače. 

NA RADOST OBOŽAVATELJA FOTO Grašo dva dana zaredom pjevao u zagrebačkom klubu

- Bit će na važan datum Hani i Graši, a na Valentinovo sam zbog toga i zaboravio - rekao je tad Tonči. 

Podsjetimo, Hana i Petar roditelji djevojčice Albe postali su lani sredinom srpnja. I dok se nagađalo kako će prošlu jesen, nakon što se Hana oporavi od poroda, s petstotinjak uzvanika napraviti mega proslavu svog vjenčanja, koje je bilo lani u veljači u Splitu, od toga ipak nije bilo ništa.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • kriza 21.02.2023.

    Neko je napisa balavica sa trideset i nesto

  • mordor22 21.02.2023.

    baš u tajnosti

  • luky lu 20.02.2023.

    Na niti jednoj slici ne vidi se tata krštenog diteta hm kako to.................

Komentiraj...
Vidi sve komentare