To je to što me zanima!

Hana i Grašo uhvaćeni u šetnji centrom Splita držeći se za ruke, pridružila im se i Vjekoslava...

Za ljubav između Petra i Hane doznalo se početkom listopada ove godine, kada su ih fotografi snimili u romantičnoj šetnji centrom Zagreba. Hanin roditelji oduvijek su voljeli Petra te podržavaju njihovu vezu
Vidi originalni članak

Naš najpopularniji estradni par, Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) prošetali su splitskom Rivom, točnije Zapadnom obalom u pratnji Hanine mame, Vjekoslave Huljić (58).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U kaputima i sunčanim naočalama, kao pravi Splićani iskoristili su visoke siječanjske temperature. Hana i Grašo drže za ruke dok Vjekoslava pored njih na uzici vodi psa, piše portal Dalmacija danas. Tončija nije bilo na vidiku, ali svi su upoznati s time da se tata Huljić dobro slaže s Haninim odabranikom.

'NISAM HTIO TE JEFTINE POENE' Grašo otvoreno o usporedbama s Oliverom i odnosu s Huljićem: 'Ponekad se tu i podigne glas...'

- Vrlo smo sretni i zadovoljni. Tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo - rekao je nedavno Huljić. Podsjetimo, za ljubav između Petra i Hane doznalo se početkom listopada ove godine, kada su ih fotografi uhvatili u romantičnoj šetnji centrom Zagreba. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • VLADEK72 10.01.2022.

    Dosadni ste i Bogu i Vragu.

  • 10.01.2022.

    Kao da su jedini par,toliko ih pratite .

  • 10.01.2022.

    Ovu ne pušta iz ruke a onu a onu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare