To je to što me zanima!

Hana Rodić objavila fotografiju bez šminke: 'Puno si ljepša...'

Kandidatkinja prve sezone reality showa 'Gospodin savršeni'  rijetko kad počasti svoje pratitelje fotografijom bez šminke, a posljednja takva posebno je oduševila njezine fanove
Vidi originalni članak

Kandidatkinja prve sezone reality showa 'Gospodin savršeni' Hana Rodić (21) često se putem društevenih mreža hvali svojim šminkerskim sposobnostima, a rijetko svoje obožavatelje počasti fotografijom bez šminke.

Nedavno je objavila fotografiju u 'kućnom' izdanju - s ogrtačem i ručnikom na glavi te bez trunke šminke što su primijetili i njezini pratitelji. 

- Izgledaš kao nakaza s onoliko šminke. Puno si ljepša prirodnija - komentirali su obožavatelji. Inače, Hana je otvoreno progovorila i o plastičnoj operaciji grudi za koju će potegnuti skroz do Istanbula, a za koju će iskeširati 26.000 kuna. U svemu su joj najveća podrška obitelj i Goran Jurenec (39) kojeg takva odluka, kaže, nije iznenadila. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Drago mi je što je to tek prva operacija i radujem se tome. Inače nisam pobornik plastičnih operacija, ali ako je cura sretna onda podržavam - rekao je maneken koji živi na relaciji Zagreb-Berlin. 

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • umjereni pacifist 12.06.2019.

    čini mi se da hana prije spavanje i oči vadi.

  • Maaarly 11.06.2019.

    Joj sad jos kad napumpa grudi, bu fort virila s portala... 🤪

  • 09.06.2019.

    - Izgledaš kao nakaza s onoliko šminke. Puno si ljepša prirodnija - komentirali su obožavatelji.  Kakvi su to pobogu obozavatelji? Ja svakako ne bi rekla osobi koju "obozavam" da izgleda kao nakaza?! I gdje su to ti "obozavatelji" napisali? U konentare na instagram story? Kako je 24 sata dosao do tih komentara???

Komentiraj...
Vidi sve komentare