To je to što me zanima!

Hana Rodić: 'S novim grudima ću biti još više samouvjerena'

Da razmišljam o nekoj operaciji, razmišljam, ali neću vam otkriti koja jer će to sve doći u svoje vrijeme, rekla je Hana u YouTube videu prije šest dana, a sada je otkrila da razmišlja o operaciji grudi
Vidi originalni članak

Kandidatkinja prve sezone 'Gospodina Savršenog' Hana Rodić (21), nakon završetka showa pokrenula je YouTube kanal na kojemu je već objavila dva videa. Dok je u prvome pričala o iskustvu u realityju, drugi je posvetila odgovaranju na pitanja koja su joj pratitelji postavljali. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najviše ih je zanimao njezin odnos s Goranom i detalji njihove veze, ali i pitanje o plastičnim operacijama bilo je neizbježno.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ljudi nisam operirala ama baš ništa. Ja nisam radila ni jednu plastičnu operaciju na sebi. Da razmišljam o nekoj operaciji, razmišljam, ali neću vam otkriti koja jer će to sve doći u svoje vrijeme - rekla je Hana u videu prije šest dana. 

Ipak, nije dugo čekala, pa je otkrila koju korekciju želi napraviti na sebi. Pratitelji su ju ponovno upitali čemu uopće operacija ako toliko samouvjerena. 

- E pa s novim sisama bit ću još više samouvjerena. Eto - poručila im je. Hana je i rekla da plastične operacije podržava i da bi priznala ako ih napravi. 

Njezin dečko, Goran Jurenec (39), trenutačno se nalazi u Njemačkoj, gdje pokreće web stranicu 'Model Up Your Life'. Preko interneta će voditi fitness treninge, a Hani je nagovijestio da će se znojiti s njim.

Još malo pa trening bebo - napisao joj je u komentaru ispod jedne fotografije. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • savršena 21.02.2019.

    Sto se cudite, bilo je pitanje vrimena kad ce to napraviti, cudno je DA IH NIJE jos napravila, stvarno je jadna, a ovaj jadnik je sa njom iz drugih razloga.. umisto da bude ono sto je i kakva je i ako ju je on takvu prihvatia, sto ima ista minjati.. Govorila je jedno, sad joj vec drugo pada na pamet sto tv i kad "postanes javan" napravi od tebe, sto joj caca nije da za cice kad je tako zlatna zltarnica 😏😏.. Ocito i nisu tako imucni a ni neki poznati a ovi je zato i izabra nju... Jadnik

  • branko kvadratić 01.02.2019.

    Ni taj gospodin svršeni nije previše inteligentan,IQ mu je kao kod retardirane amebe oko 7.

  • IlijanMax 30.01.2019.

    Hano i guza ti nije baš nešto

Komentiraj...
Vidi sve komentare