To je to što me zanima!

Hana Rodić zaboravila hlače? Objasnila u čemu je 'tajna'...

Hano, ljepoto, gdje si hlače ostavila, upitali su ju fanovi u komentarima kada je objavila fotografiju na kojoj, izgleda, nosi samo gornji dio odijela. Veoma kratki sako koji joj je jedva prekrivao bedra
Vidi originalni članak

Bivša natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni', Hana Rodić (21) sve je iznenadila modnim odabirom u izlasku u kino. Naime, u pratnji svog dečka Gorana Jureneca (39) i još nekoliko prijatelja, došla je na event u, kako ona tvrdi, kombinezonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hano, ljepoto, gdje si hlače ostavila? - upitali su ju fanovi u komentarima kada je objavila fotografiju na kojoj, izgleda, nosi samo gornji dio odijela. Veoma kratki sako koji joj je jedva prekrivao bedra, ali zato istaknuo duge i preplanule noge.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pa kuda ćeš ovako gola, smrzla se budeš. Ali moram priznati, imaš dobre pedale - bili su neki od komentara pokraj fotografije.

- Odat ću vam tajnu. Ovo je kombinezon, za sve koji su mislili da je sako - objasnila je Hana kasnije na Instagramu. Otkako se Goran vratio iz Njemačke, često zajedničko vrijeme provode u izlascima, a čini se kako ga Hana prati i na njegovim snimanjima.

- Slučajno smo usklađeni - napisala je pokraj fotografije gdje Jurenec pozira, a ona mu se privila uz tijelo. Nedavno su Hanu navijači Dinama usporedili s djevojkom nogometaša Brune Petkovića (25).

Tea je pljunuta Hana Rodić, identične su. Izgledaju kao blizanke - samo je jedan od mnogih komentara pratitelja na društvenim mrežama koji su čak pomislili, s obzirom na to toliko su slične, da su djevojka Dinamovca i Hana možda u nekom rodu. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • _petra_ 26.03.2019.

    prelose

  • Liliana_1 18.03.2019.

    Samo Tea ima više sreće. Ima nogometaša koji ima lovu i još je zgodan. Stvarno neke cure imaju sreću.

  • 17.03.2019.

    Izuzetno sexipilna, zgodna, lijepog lica, usana, prekrasno tijelo...ma sva je famozna. Ona i Goran...po meni jedan od najzgodnijih parova...zelim im srecu 💖 Svaki negativan komentar je osobna frustracija, ogromna doza ljubomore i veliko nezadovoljstvo samim sobom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare