To je to što me zanima!

Hanka Paldum je čak dva puta doživjela kliničku smrt: 'Na par minuta sam bila mrtva...'

Hanka je prošla kroz mnoga teška razdoblja u životu. Na samom početku njene karijere otac joj je preminuo, a tijekom oba poroda se borila s puno poteškoća
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovačka pjevačica i kraljica sevdaha Hanka Paldum (66) otkrila je da je dva puta doživjela kliničku smrt zbog komplikacija pri porodu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hanka je prošla kroz mnoga teška razdoblja u životu. Na samom početku njene karijere otac joj je preminuo. Nekoliko godina nakon je postala majka. Kćer Minelu je rodila 1981., a pet godina nakon i sina Mirzu. Oboje djece je dobila sa suprugom Muradifom. Pjevačica je tijekom oba poroda doživjela mnoge poteškoće.

- Imala sam jako teške porode, a na oba sam doživjela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porod s Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sjećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan slijed stvari u životu i uvijek sam se smatrala prije svega suprugom i majkom, a tek onda umjetnicom - rekla je Hanka za Mondo.

Glazbu je, kako kaže, smatrala dijelom sebe, a karijeri nije pridavala posebnu pažnju niti se opterećivala poslovnim uspjesima. Važnije joj je bilo da djecu izvede na pravi put.

KRALJICA SEVDAHA Hanka Paldum ususret koncertu u Osijeku: 'Ljubav je nešto što nam u zadnje vrijeme uzimaju'

- Minela mi je uvijek bila desna ruka, velika pomoć, a mogla sam se osloniti na nju dok je bila i mala - dodala je Hanka.

Hanka se od supruga Muradifa razvela nakon 13 godina braka, a nakon razvoda, pjevačica se zaljubila u beogradskog nogometnog trenera Miladina Živadinovića. Pratio ju je na koncerte, zajedno su putovali u Kuvajt, a zatim ju je i zaprosio.

NIJE JU BILO LAKO NAGOVORITI Hanka Paldum u novom spotu prvi puta pokazala kćer Minelu

Pjevačica se navodno odbila udati se za njega pa su ubrzo prekinuli vezu. Njezin sin Mirza je 2015. godine je doživio prometnu nesreću, nakon koje je završio u zatvoru na dvije godine.

- Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru - rekla je Hanka svojedobno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 24.03.2023.

    Nije dizivio prometnu, nego je ludovao u "bijesnom" autu koji je mamica kupila. A nije buo ni cist

  • 23.03.2023.

    Vrhunska pjevačica koja piva iz duše sa takvim glasom kakav baš nitko nema❤

  • jamesbond7777 23.03.2023.

    Ima par ♥️drapajuce pjesme🙄🙄jedna od boljih

Komentiraj...
Vidi sve komentare