To je to što me zanima!

Hanka Paldum: Sin zbog mene mora biti tako dugo u zatvoru

OBITELJSKA DRAMA Pjevačici je jako teško jer joj se sin nalazi u zatvoru. Osuđen je na dvije godine jer je prije dvije godine drogiran automobilom udario tri pješaka
Vidi originalni članak

Mirzad Brkić prije dvije godine automobilom je naletio na tri pješaka i dva je teško ozlijedio. Odmah nakon nesreće policija ga je testirala na narkotike te je ustanovljeno da je vozio pod utjecajem amfetamina.

Osuđen je na dvije godine zatvora, a njegova majka Hanka Paldum (60) smatra da je kazna prestroga.

- Teško mi je kao i svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro zato što je u zatvoru. On je osuđen na dvije godine zatvora zbog prometne nesreće koju je skrivio. On služi svoju kaznu i, na sreću, nije bio teže ozlijeđen. Svi su ga prikazali kao zločestog dečka, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebao dobiti ni godinu dana. Svakom djetetu je teret kada mu je roditelj poznat i popularan - rekla je Hanka za Alo.rs.

Pjevačica je otkrila i da često posjećuje sina, koji je pod stalnim nadzorom psihijatra zbog ranijeg konzumiranja narkotika. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • milivojka 06.12.2016.

    Sad se žali šta mu je kazna kao prevelika, a šta ga nije ona ista majka izbacila iz kuće zbog droge. Sad glumi neke sentimente. Šta ga treba pustit da na smrt nekoga pogazi. Ustvari zašto nas opterećuju pisanjem ovakvih gluposti.

  • dundu 06.12.2016.

    treba mu dodati još 6 godina da se izlječi od narkotika

  • Trump2k16 05.12.2016.

    Jel usmrtio nekoga ili? Ako ne, onda je previše, ako da onda je premalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare