To je to što me zanima!

Hanka Paldum strahuje od rata u BiH: 'Ako ovo ne stane, bit će svega. Ne mogu mirno spavati'

Bosanskohercegovačka pjevačica podijelila je svoje strahove i razmišljanja nakon što je započeo rat u Ukrajini. Kako kaže, 'čovjek u cijeloj ovoj situaciji ne može biti pametan i miran'
Vidi originalni članak

Pjevačica Hanka Paldum (65) podijelila je svoja razmišljanja o trenutačnom stanju u Ukrajini te otkrila da se boji rata u svojoj rodnoj Bosni i Hercegovini

- Mi iz Bosne i Hercegovine se još nismo oporavili od prošlog rata, uvijek smo strepili i iščekivali nešto. Došao nam je i koronavirus, kao uvertira da se može dogoditi nešto većih i težih razmjera. I, evo, sada se nažalost dogodilo ovo s Ukrajinom. Tko zna što će se dogoditi - rekla je Hanka za Avaz.ba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stanovnicima BiH nije lako u neizvjesnoj situaciji, a Hanka je objasnila kako se osjeća.

- Osjeti se težak uzdah u grudima. Čovjek u cijeloj ovoj situaciji ne može biti pametan i miran, ne zna kako bi se postavio prema svemu ovome što se događa. Ne mogu mirno spavati. Naravno, svatko normalan strahuje. Nije nam drago kad se netko u kući svađa, trudimo se dovesti sve u red i da sve funkcionira kako treba, da s najbližima nađemo kompromis. A tek u okruženju, gradu i državi da se događaju ratovi. Sve ovo donosi veliki nemir. Nitko ne želi izgubiti majku, oca ili dijete - kaže Hanka. 

Hanka se brine za psihičko i fizičko zdravlje sugrađana, a smatra da nema nikakve potrebe za ratom.

- Posljednje vrijeme je grozno, ako ovo sve ne stane, bit će svega. Ekonomske krize, uništavanje stambenih objekata, državnih institucija. Najgore je to što će biti narušeno zdravlje nedužnih građana, kako psihičko tako i fizičko. Mnogo posljedica sa sobom nose ova ratna događanja, a apsolutno nema potrebe za tim, samo se može više izgubiti, nego dobiti. Nedužni stradaju, gube živote, to je strašno.

KRALJICA SEVDAHA Hanka 'digla' Lisinski na noge, zablistala je u svilenoj haljini

Hanka na društvenim mrežama nije pisala o ratnom stanju, ali je svim ženama zaželjela sretan Dan žena na svom Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zlatna Vuga 09.03.2022.

    Hanka Paldum strahuje. Strašna stvar, pa svi mi strahujemo, šta je ona drukčija po tome da ju treba stavljati u novine

  • Cirenac 08.03.2022.

    Usta moja od uha do uha,tko će vama pripravitu kruha,

Komentiraj...
Vidi sve komentare