To je to što me zanima!

Hanka Paldum ususret koncertu u Osijeku: 'Ljubav je nešto što nam u zadnje vrijeme uzimaju'

Očekuje brojne posjetitelje, a iako već ima pripremljen repertoar pjesmi kaže da njen nastup uvijek ovisi o energiji koju osjeti iz publike pa često zapjeva i nešto što nije planirala
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovačka pjevačica i kraljica sevdaha Hanka Paldum (66) družila se s novinarima i najavila dugoiščekivani koncert u Osijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koncert će se održat 26. kolovoza 2022. godine u dvorištu Prehrambeno tehnološkog fakulteta u Osijeku, a na konferenciji je podijelila neke svoje dojmove s prethodnih nastupa.

- To je ljubav i to je ta posljednja emocija, energija, koja nam zaista u posljednje vrijeme ovih posljednjih godina zaista mnogo treba. Nekako nam je oduzimaju - rekla je Hanka.

- Ja zaista sve što kažem govorim iskreno iz duše, iz srca, zapravo meni je publika diljem svijeta najbolja, ja gdje god dođem mene ljudi dočekuju zaista s poštovanjem i ja toga moram biti svjesna i na isti način uzvraćati tu ljubav tom jednom pozitivnošću - dodala je.

NIJE JU BILO LAKO NAGOVORITI Hanka Paldum u novom spotu prvi puta pokazala kćer Minelu

U Osijeku očekuje brojne posjetitelje, a iako već ima pripremljen repertoar pjesmi kaže da njen nastup uvijek ovisi o energiji koju osjeti iz publike pa često zapjeva i nešto što nije planirala.

POGLEDAJTE VIDEO: NINA BADRIĆ O PRLJAVOM KAZALIŠTU

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 31.07.2022.

    A da tako je..

  • 31.07.2022.

    Vidimo se.😊

  • inaima 31.07.2022.

    Najdragocjenije u mojoj duši prema tebi i tvojim sevdasima

Komentiraj...
Vidi sve komentare