To je to što me zanima!

Hard²Core - XXL edition idući petak dolaze u klub Gjuro 2

Budi drugačiji. Ne prati nego budi vođa. Ovo je tvoje vrijeme, tvoj vikend, tvoja odluka. Ovo je event za tebe. Pripremi se za i žestoku glazbu i pakleni muskulfiber
Vidi originalni članak

Hard2Core" vraća tvrđi i prljaviji zvuk Zagrebu. - Vodeći hrvatski hard-techno / hardcore program ovog se puta otkriva u novom ruhu. Za početak, reći ćemo da će se party održati u petak, 1. ožujka 2013., pod okriljem programa "Urbani Petak", u srcu Zagreba - klubu Gjuro 2, gdje je underground atmosfera zagarantirana. A kako bolje naglasiti da se radi o "XXL" izdanju programa nego da najavimo i goste večeri: Dark Force trio iz Rijeke te DJ Bentech iz Mađarske koji će se po prvi puta predstaviti hrvatskoj publici.

Osim navedenih premijernih gostovanja, na "XXL edition" Hard2Core-u svirati će i svi njegovi rezident DJ-evi: Mad As Hatter, Flame te Blurix. 

Budi drugačiji. Ne prati nego budi vođa. Ovo je tvoje vrijeme, tvoj vikend, tvoja odluka. Ovo je event za tebe.  Pripremi se za brzu i žestoku glazbu i za pakleni muskulfiber, te noć koju nikada nećeš zaboraviti. Pripremi se za Hard2Core i vidimo se u petak, 01. ožujka od 22h u klubu Gjuro 2 u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare