To je to što me zanima!

Harper tati Davidu Beckhamu nije dala da u miru gleda tekmu

Kad ju je David probao umiriti rekavši da bi volio barem malo vidjeti kako dečki igraju, ona ga je ušutkala gurnuvši mu svoju dudu u usta. Na kraju ga je poljubila
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš je na utakmicu u L.A.-u osim Harper (2) poveo i tri sina. Dok su dečki gledali na teren, ona je skakala po tati. 
Djevojčica se neprestano vrpoljila u tatinu krilu. Malo ga je tukla, hranila ga slatkišima, gurala mu ruke u usta, a David (38) to je sve podnosio s osmijehom. Braća Brooklyn (14), Romeo (10) i Cruz (8) vragolanki Harper nisu zamjerili što je tako nestašna i što im ne da pogledati utakmicu.

Po uzoru na majku Victoriju (39), koja je opsjednuta modom, djevojčica je Davidu namjestila i bejzbolsku kapu. Okrenula mu je šilt naopačke jer joj je mama rekla da tako nose svi “pravi frajeri”. Kad ju je David probao umiriti rekavši da bi volio barem malo vidjeti kako dečki igraju, ona ga je ušutkala gurnuvši mu svoju dudu u usta. Na kraju ga je poljubila jer joj je dopustio da “divlja” dok ih je cijeli stadion gledao.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • nata callahan 31.08.2013.

    mala je stvarno slatka, prava tatina curica

  • Sir Crocodile 31.08.2013.

    drugi put ostavi malu doma kod mame xD

  • Mrstrims 31.08.2013.

    Kako simpatično :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare