To je to što me zanima!

Harrison Ford (65) je još uvijek nabildan i u formi

Harrison Ford u Cannes je na premijeru četvrtog 'Indiane Jonesa’ poveo svoju 22 godine mlađu zaručnicu, američku glumicu Calistu Flockhart
Vidi originalni članak

Uvijek je zabavno doći u Cannes, lijepi grad u kojem nikad na pada kiša, objasnio je George Lucas, izvršni producent i jedan od autora priče, zašto je odabrao Cannes za premijeru četvrtog filma o Indiani Jonesu. Od snimanja trećeg filma o neustrašivom arheologu koji vješto barata kožnatim bičem i neprijatelje snažno udara šakama prošlo je 19 godina. No Harrison Ford (65) još je u vrhunskoj formi. Mišiće na canneskoj Croisseti pokazao je šećući odjeven u pripijenu tamnu majicu. Društvo su mu pravili 22 godine mlađa zaručnica, glumica Calista Flockhart (43), te kolege iz filma Cate Blanchett i Shia LeBoeuf.
- Ne bavim se svojim godinama. Jednostavno ih ignoriram - objasnio je glumac, koji je arheologa dr. Henryja Jonesa prvi put glumio prije 27 godina, a i danas jednako dobro izgleda.
- Dr. Henry Jones nije moja najdraža uloga. Najdražu ulogu odabiru gledatelji filmova a ne glumci, meni su sve moje uloge podjednako drage - kaže Harrison Ford.
Samo prodaja ulaznica za dosadašnja tri filma o Indiani Jonesu donijela je prihod od šest milijardi kuna. Time je postao jedan od filmova s najvećom zaradom. Zaradu donosi i prodaja suvenira, stripova i lego kockica s likovima iz fima.

HARRISON SE TUČE SA SOVJETSKIM AGENTIMA
U novom filmu Indiana susreće mladog buntovnika Mutta (Shia LaBeouf), koji ima zanimljiv prijedlog za njega: ako mu pomogne, mogao bi naići na jedno od najspektakularnijih arheoloških otkrića - kristalnu lubanju Akatora, legendarni objekt fascinacije, praznovjerja i straha. Putujući u najudaljeniji dio Perua, otkrivaju da u potrazi nisu sami. Sovjetski agenti također su na tragu kristalnoj lubanji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jedina1 19.05.2008.

    ako želi zadržati svoju 50 godina mlađu zaručnicu i mora da bilda :)

  • nevenmarina 18.05.2008.

    Harisson Ford se vratio. i normalno on je još frajer i bude. pogledajte lika koje tijelo ima. nemože to svatko. Samo tako dalje!

  • entoni 18.05.2008.

    Zaručnica fujjjjj............

Komentiraj...
Vidi sve komentare