To je to što me zanima!

Harrison Ford uživa gol do pasa u Dubrovniku, dobio je i masažu

Poput Forda, Dubrovnik su ove godine posjetile mnoge strane zvijezde. Tamo su svoj mir pronašli Roman Abramovič, tenisačica Marija Šarapova, nogometaš Jack Grealish, bivši košarkaš Magic Johnson...
Vidi originalni članak

Nedostaju mu samo šešir i bič! Legendarni Harrison Ford (79) sletio je u Dubrovnik gdje zajedno sa suprugom Calistom Flockhart i sinom Liamom uživa u opuštenom odmoru.

Iskoristili su jučerašnje sunčano vrijeme kako bi prošetali starom gradskom jezgrom i zidinama.

HOLIVUDSKA DESTINACIJA Glumci Harrison Ford i Calista Flockhart ljetuju u Dubrovniku

Dok je Harrison bio i ležernoj kombinaciji s tamnim trapericama i sivom majicom, Calista je obukla crvenu ljetnu haljinu.

Nakon šetnje, Harrison je odmarao u vili gol do pasa, a pritom je dobio i masažu bolnog ramena.

Glumac je u lipnju ozlijedio rame na setu snimanja novog nastavka filma 'Indiana Jones', te je morao privremeno prekinuti snimanje a za svoj opravak je izabrao Dubrovnik, prenosi Dubrovniknet.hr.

Harrison je s Calistom u vezi 19, a u braku 11 godina, a Liam je njihovo jedino dijete.

Poput Forda, Dubrovnik su ove godine posjetile mnoge strane zvijezde. Tamo su svoj mir pronašli Roman Abramovič, tenisačica Marija Šarapova, nogometaš Jack Grealish, bivši košarkaš Magic Johnson, manekenka Demi Rose..

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bree77 08.08.2021.

    ona i dalje kao djevojčica neuhranjena....ko bi joj dao 56,ali dugovječan par, svaka čast

  • nap 08.08.2021.

    Nek uziva

  • 08.08.2021.

    Pustite ga na miru kome je ovdje vazno znati ako ga netko masira. Javili ste da je u Dubrovniku OK ,ali sve ovo nakon toga je uznemiravanje više bi privukli zvijezda koje bi rado reklamirale Hrvatsku da ih pustite na miru ,a nw stalno na dalekozorima sjediti i pratiti ako je išao pišati ili spavati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare