To je to što me zanima!

Harry i Meghan prijateljima zabranili da pričaju s medijima

Kraljevskom paru dozlogrdio je cijeli cirkus koji se događa zbog Meghaninog oca i sestre te bliskih prijatelja, koji medijima prenose svaki detalj iz njihovog privatnog života
Vidi originalni članak

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, Meghan Markle (37) i Harry (33), svojim su prijateljima i poznanicima zabranili da razgovaraju s medijima. Svatko tko im prenese bilo kakvu vijest o njihovom privatnom životu, biti će zauvijek izbačen iz njihovog kruga prijatelja.

- Ako razgovarate s novinarima, više nam niste prijatelji, niti ste dobrodošli pod naš krov - prenio je poruku kraljevski glasnogovornik.

Par proživljava pravu dramu nakon vjenčanja. Meghanin otac, Thomas Markle (74) i njezina polusestra Samantha Markle (53) neprekidno iznose privatne stvari iz njezinog prošlog života, što stvara nemire u kraljevskoj obitelji. Zato su Meghan i Harry to odlučili ignorirati i ne pričati s medijima.

Thomas je izričito naglasio da neće odustati od svojih medijskih istupa sve dok mu se kći ne javi da porazgovaraju, a izvori bliski obitelji britanskim medijima prenijeli su informaciju kako će Meghan nasamo razgovarati s ocem da ga napokon umiri. Par se trenutno nalazi u kraljevskoj rezidenciji u Cotswoldsu, a imanje od 0-24 čuvaju zaštitari kako bi kraljevski par uživao u privatnosti.

Harry je u posljednjih nekoliko tjedana jako zabrinut za Meghan zbog medijskog pritiska, a čini se da im je sada taj cijeli cirkus dozlogrdio. Vojvoda i vojvotkinja Sussexa trebali bi sljedećeg mjeseca provesti neko vrijeme s kraljicom Elizabethom II. (92) u Balmoralu, a Meghan navodno želi posjetiti svoju majku u Los Angelesu.

VIDI OVO: 7 najpoznatijih plus size modela na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sol 12.08.2018.

    Kako su to zabranili, zatvoriti ljudima, klapne je ne mo gu če!

  • 11.08.2018.

    Ne znam jel princ vidi da mu žena pati od anoreksije...čini se da ne. Ili je to tako poželjno u kraljevskoj obitelji. Svaki put kad mi u oči upadnu te njene noge ne mogu odvojiti oči od šoka...pa na šta to liči? Brine ga njena problematična obitelj koja loše utječe na nju, a njena bolesna mršavost ga ne brine?? Pomaknuto.

  • 11.08.2018.

    Nisu oni nista zabranili vec su ih samo zamolili da sto manje iznose neke detalje iz njihovog zajednickog druzenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare