To je to što me zanima!

Harry i Meghan se opraštaju od titula i fanova: 'Do nove prilike'

Par će se od travnja morati sam financirati te više neće koristiti kraljevske titule. Bilo je ranije poznato da neće moći ni koristiti riječ 'kraljevski' za svoje brendove pa je profil očekivano umirovljen
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Princ Harry i Meghan napustili Kanadu, žive u Los Angelesu...

Meghan Markle (38) i princ Harry (35) napustili su Veliku Britaniju te prvo preselili u Vancouver, a zatim se zaputili u Los Angeles. Birtanski mediji pišu kako će Markle tamo pokušati revitalizirati svoju glumačku karijeru koju je ostavila zbog kraljevske obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sati ih dijele od toga da i službeno prestanu biti dio kraljevske obitelji, sa svim svojim titulama, ali i obavezama. Za Meghan i Harry počinje novi život, financijski neovisan, a na tom putu oprostili su se i od popularnog kraljevskog profila na Instagramu, gdje ih je pratilo više od 11 milijuna pratitelja. 

- Okrećemo novo poglavlje u svom životu i želimo pridonijeti svijetu na neki drugačji način. Iako nas možda nećete više vidjeti ovdje, naš rad se nastavlja. Vjerujemo da svaka osoba na ovom svijetu ima potencijal napraviti razliku. Hvala vam za podršku, inspiraciju i angažman kako biste i sami učinili svijet boljim mjestom. Veselimo se nekoj novoj prilici, bili ste sjajni. Dotada, čuvajte sebe i svoje bližnje - napisali su između ostalog Meghan i Harry u oproštajnoj objavi. 

Par će se od travnja morati sam financirati te više neće koristiti kraljevske titule. Bilo je ranije poznato da neće moći ni koristiti riječ 'kraljevski' za svoje brendove pa je profil očekivano umirovljen. Bez obzira na sve glavobolje koje su joj zadali, kraljica je istaknula kako će oni uvijek biti voljeni članovi obitelji, a prisustvovat će i dalje kao gosti na većim kraljevskim događanjima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Harry i Meghan žele pomoći: Važno je da smo jedni uz druge

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 30.03.2020.

    Neka, žele drugačiji život i to je ok.

  • billi Galeb 30.03.2020.

    Sad neču moći špavati 😵😵😵

  • 30.03.2020.

    I?

Komentiraj...
Vidi sve komentare